EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (130)重玩eafc無野下話

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
想問下呢到有無新手同我一樣都主要打sb (仲要淨係打到中間難度
打champion比人屠
dr就一時時贏

除左打sb無咩遊戲體會
同埋宜家除左買pack仲有咩方法可以farm多啲pack
未做barcola 同gomez sbc
如果你唔夠肥就唔好做gomez,係呢刻好普通,都係等升
靚技靚stat

打dr主要係要evo
打7w都要打幾日
我都係睇youtuber話gomez好大機會升
潛力高
但上星期手多做埋hero pick
宜家啲高rating唔多
做barcola都未夠
我都係
evo成日逼人打dr同champion
入去比人屈
英格蘭正路牌面計都4強份子
宜家無左daily sbc
仲有無方法刷多啲pack
認真
等ea 出返daily sbc
唔打dr 真係冇咩方法有靚pack
唯有練下dr
dr好過champ
champ真係玩咁多場都無咩遊戲體驗
dr 放鬆玩輸兩粒咪走
贏就谷,好快贏到有自己一套手感返黎
dr會唔會計埋個人勝率
試過連輸幾鋪之後又連贏幾鋪
會match番差唔多勝率?
Dr最簡單 反正冇限幾多場 總之狂打 打到過到旗仔就得
應該唔會
上季都淨係升左一級
都係輸下贏下咁上
唔會。佢個計法係你係咩旗位就會大機會撞返個區嘅人
除非真係搵唔到人先會拉下補下
咁可能係打打下開始順手
上次真係輸左勁多鋪突然唔知做咩又贏番幾鋪
呢到有師兄話皇vvd打右閘勁 真係發現新世界
one two畀中堅 中堅畀左閘 一下L1長傳斬對角已經畀到vvd空晒 咩tots肥牛 kai都頂唔住 好撚rat
咁係因為end game啲人跳得高姐
點會守條撚
你見到對面嗰陣 有幾隻高佬都知對面想做乜
比對面斬多兩嘢 都知防守嗰陣
第一件事係要拉自己對翼去守對面對條邊
寧願放中路都唔比佢斬得咁輕鬆

我比呢地某手腳教訓得多
Tots洗晒d 普金,諗住呢個星期慢慢儲返

點知冇左daily 金銀銅,搞到包都唔想開

一開重覆又要quick sell , 掉落sbc 又晒左d rg
守條撚咩 30幾碼側邊已經斬得埋嚟
點會守條撚
你見到對面嗰陣 有幾隻高佬都知對面想做乜
比對面斬多兩嘢 都知防守嗰陣
第一件事係要拉自己對翼去守對面對條邊
寧願放中路都唔比佢斬得咁輕鬆

我比呢到某手腳教訓得多
無大sbc想做咪開一兩隻89儲下普金
就係做緊巴哥含晒,開唔到d 細包
垃圾巴棄驚先定太陽係西邊升起先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞