Xbox & Call Of Duty Black Ops 6 Showcase

108 回覆
5 Like 7 Dislike
應該係隻法國p5
難怪咁多女性主角遊戲
又話咩FF16 藍龍乜乜柒柒
睇完最期待既係expedition 33
都係無silk song
果隻有d 興趣
不過無日系game
https://news.xbox.com/en-us/2024/06/09/xbox-series-x-s-new-console-options/?ocid=Event_soc_omc_xbo_tw_Video_buy_6.9
Announcing the Xbox Series S – 1TB in Robot White, Xbox Series X – 1TB Digital Edition in Robot White, and Xbox Series X – 2TB Galaxy Black Special Edition.
執左tango連evil within出既機會都變左0
同ps一樣d日系要靠三廠
日系有capcom, sega,Konami 三大廠已經夠

一張圖講晒而家歐美game文化
好撚文明呀屌你老母
成晚最'日系'竟然係廁格兩條
第一身我都接受到 不過Avowed美術風格好似太鮮豔 美術唔似Pillar of eternity
希望故事RPG 玩法保持到水準
鍾意日系但睇到一堆歐美fps內心毫無波瀾
仲有一堆woke撚主角真係笑咗出嚟
crpg有少少暗黑既畫風好D依家太光猛冇左果種1代陰暗既感覺(可能關環境事二代海島雨林都減弱左唔少)
故事我只係希望佢好過天外世界就得,天外劇情都已經係麻麻
最woke一定係dragon age

條片段氣氛造到勁撚hype
除左gear都無邊隻有驚喜
但鬼佬好似幾受落,佢哋真係好鍾意射擊game
老實講幾失望 特別係同上年比
因為summer game fest仲悶
無計 而家既日系已經今非昔比
除左witcher/bg3呢d美式rpg同rts 只能夠玩槍game
一出mgs3:re trailer 明顯睇到個差別
鬼佬鍾意車球槍
doom正喎,外表係槍實際係高速動作game
其他槍game真係冇興趣
佢哋話呢個係xbox有史以嚟最好嘅show
亞洲同歐美口味真係差太遠
只能講summer game fest 同state of play相比下輸太多睇到訓著 (我知實有人話: 唔係喎我睇state of play好激動喎) ,所以啲人先特別興奮

但放出嚟一嚟就Call of duty, Doom, SOD3, Dragon Age係痴撚線嘅
前年呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞