點解三個人共用帳號寫繕稿 商業宣傳 仲要壟斷成個台都仲可以存在?

38 回覆
47 Like 53 Dislike

一場活動嘅感想文 用到三個人去做

有仔細分工 仲大製作過香港01
又分晒訪問 校對 後製 統籌

你咁都話唔係專業洗版嘅打手係咩?

而且已經洗版洗到操控成個成人台/半個娛樂台
最近踩埋入旅遊台

素海霖一出道 狂出文搭雞棚
口講自己幾愛幾愛邊位大物女優 但係作為9成9 AV post嘅版主從不介意人睇老翻

素海霖一出道 突然良心發現教人買正版 每一步都cap圖教人買
包括香港信用卡埋唔到單嘅問題都解答

究竟收撚咗幾多錢 先會為件平胸微信大陸婆出埋課金教學

結果隻肥豬失敗咗 佢就扮失憶扮無做過打手

但係如常出繕稿

已知PR 團隊起碼有三個人共用呢個帳號
組長 はしら 新狗寶

點解連狗仲未處理?

一個係連狗爆過菊嘅情人油耳開嘅硬件零售商 (俾砌機list本身就係推銷行為,做埋客服更加不可能係「所謂油耳嘅朋友」黎開post 做得客服回覆嘅 必然係職員 )

一個係壟斷成人影片討論嘅打手集團
全部有免死金牌 咁你定啲規則把撚呀?

悠二相關帳號
新狗寶團隊

必須消滅
連狗又睇唔到
連狗都要打丁
許生平時都要出下水
條𨶙樣收左錢點會bam
連狗再改版規未
1個台一兩個post
統治成人台/娛樂台 每間片廠開一個Post AV綜合 每月排行

每一場Event
呢度係一兩個post?

再次共用帳號 btw 條女好唔掂
做獨家專訪 即係個PR團隊 自認係傳媒 打手集團
連狗又睇唔到 共用帳號 商業宣傳
Block 咗佢我冇av嘢睇
Block 咗你我有av嘢睇
錯 你block 我定block佢
你都係照樣會download AV

你有無AV睇完全唔關我事
你睇AV係你碌鳩驅使

而我唔可以阻止你睇AV
但我可以阻止你被伏片PR洗腦

況且我係真白銀買片
佢係收錢推銷伏片 平時只會睇PR公司嘅優先片 一個仙都唔會支持女優 只識收錢寫垃圾文
我對女優貢獻更大
通常唔做嘢都係自己人有例外

利申有幫襯法奧

宣稱有權影響日本廠商來港嘅宣傳活動安排

宣稱有份參與宣傳

以連登作商業宣傳 我無屈佢
搞活動咁柒 好心收檔啦PR狗
上次河北彩花 天價票價只係可以打招呼
真係弱撚智 點解唔直飛日本玩大狗保?
推 每日祝福連狗同犯規用戶 直到佢地全家收檔
以為你講印仔
真 所以我先話連仔係俾悠二包養 屌過屎忽

連狗有覆我唔封悠二
但係唔敢答我佢係咪恩客 即係默認咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞