余文樂1.5億鉅作內地預售票房仆宜僅收4萬被封「暑期檔第一炮灰」

121 回覆
108 Like 7 Dislike
以中國陸軍女子特戰隊的真實故事改編,講述12名女子特戰隊員緊急出征,執行12小時境外極限營救任務的故事。面對強大的恐怖組織侵擾、病毒導彈等多重危機,女子特戰隊敢戰善戰巧戰,臨危不懼誅殺外敵,展現出女兵們高超的戰鬥技能和堅定的信念。

笑話來?
應該得女子特戰隊係真實
其餘全部都係改編

真係改編, 國家名改左
睇完個介紹都唔想睇
霸王花
其實明星黎講 佢算成功 做過電影主角(仲要大賣)
年中大把人發明星夢
大把人失敗 影都無 甚至大配角都做唔到
原來係用12個中國女人展示美國科技
係咪12條女陪領導出國開會,見到有學生示威,去食飯打尖唔成同睇場打交,用唔到微信畀錢就周圍鬧人,之後再自己食物中毒?
最近余文樂新作《絕密任務》將會於本月15日於內地上映,電影前日(5日)已預售門票,不過截至昨日預售票房仍只收4.5萬人民幣。

報紙佬好憎佢定點
套野15號先上,2日前先預售,咁快就出文笑9佢
唔係hollywood大作正常邊會有人提前走去買預售?仲要提前咁多
雖然我都唔係好鍾意依條新界牛屎仔
其他國家都唔會派一支 全女子特種部隊 去執行高危任務啦

美國三角州, 海豹, 英國SAS 直情講明唔收女人
4.5萬嘅一倍咪就係4.5萬囉

而家啲記者都唔撚識寫字
係咪想講係4.5萬嘅兩倍啊?
點解要四個筒?
點解唔打返nba
視野會大好多 , 有97度 ~一般雙筒大概40度左右
改做AV肯定好收好多
12條女 去外國被恐怖份子捉咗 係咁蛋
後尾中咗催淫彈 病毒發作變晒痴女
最後搞到男人無晒力再反cup
最後完成任務光榮歸國
殊不知催淫病可以女傳女
埋下續集伏筆
都唔知佢點紅,代表作係D咩?歌定電影我都UP唔出
嗰時都respect佢唔收片酬拍《一念無明》嘅
On 9
開始覺得依家啲電影預算係作出嚟,吹大啲爆票房。
中国女子係真,以幫男人出精故事改編
個編輯肯定EDC fans
彭于晏靚仔,但係真係唔識做戲
同Edison定juno 係停車場為咗阿嬌打交定點?
其實故事係咪講女子十二樂坊?
點解唔直接扇形?
拍呢啲戲真係志在票房咩
志在洗白白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞