[LIHKG] Galgame推薦及討論區116 僕と先生の個人授業2 6月28日

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
檔案J得第2多

呢隻都幾qq 可惜冇波
動畫
今集係近幾集最認真睇
有歌聽下 但個尾

【 AVIOT 動漫聯乘系列 X《THE IDOLM@STER SHINY COLORS》】
成為大家的勇氣,讓每一天都變得更加愉快的耳機。為了讓您能夠充分享受音樂,我們將對每個耳機進行單獨調音。

TE-D01v-IS 是以 TE-D01v 完全無線耳機為基礎, 採用了表現作品世界的原創設計和全新錄製的超過 470 多條語音。

《暮光型 TE-D01v-IST》的圖像蒼白柔和,而《夜幕型 TE-D01v-ISN》的圖像則強烈如岩石。充電盒上裝飾著象徵偶像大師閃耀色彩的羽毛,耳機上裝飾著天鵝標誌和 283 Production 標誌。這種色彩在日常生活中易於使用,而細緻的塗層則賦予耳機奢華的感覺,設計和作品的理念都在規格中得到了體現。除了在開關電源時會有語音提示外,您還可以隨時欣賞到只有在這次合作中才能聽到的新錄製的聲音。角色模式可在 AVIOT APP 應用程式中切換。

https://www.letsgoaudio.com/products/aviot-te-d01v-is-true-wireless-earbuds-the-idolmster-shiny-colors-ver
有冇手腳去rg
淘寶D野到左 我想出街攞件砌女呀
點知越落越大
(CLS 淘寶GPU面版側版
連老母散熱果塊都可以來圖訂制
只係講一個型號既GPU一間廠都幾款 仲要幾十間款
呢排搞到我日日吹奏淘寶
但要砌部痛機成本真係好低
去緊
其實你怕唔怕人地漢化組做得快過你
無惡意的
只係佢地純粹多人又多時間
你準備好可以係度Pin多次 我留Line或者TG比你
睇下翻譯上有咩幫到上既地方
我今年都好其待呢隻 難得畫風唔係賣巨乳又唔似搞Gap
好多肥倫(物理)
見到身高152(或以下?) 芙莉蓮
又諗起你篇性癖文
請分開二同三次元
有人cos憧憬成為魔法少女
hello moto
7月好多野睇
合照
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞