[PC MMORPG] Lost Ark 失落的方舟 台服30/5 公測

94 回覆
0 Like 5 Dislike
有無巴打有玩
台服要vpn 由頭開到尾
連Download 果一刻已經要開

【心得】【從"0"邁向"T3"旅程】過程中的所有眉角,我所遇到的新手常見Q&A匯集(陸續更新)
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=27410&snA=4094&tnum=10

https://loawa.com/
韓國高手抄考

有咩唔明可以問
但未必識答
連vpn dl game好慢, 得10M/s
有冇人dl完放上mega/gdrive開心share
https://discord.gg/G5TXfABhbK
旨在group埋一班香港人打,公會係阿曼,公會名:HK
唔同ser可以另起一個分支,到打legion raid再group埋
新手都可以隨便問隨便玩,冇壓力
而家打到邊
我呢邊有4-5個1370 想打日月
0人玩
玩嗰陣係咪都要vpn?
用Surfshark 開完角色 選埋職業 一轉過圖就話怕網絡防火牆問題 彈Game玩唔到
用唔到surfshark
要用大陸果d vpn
可唔可以分享下用緊邊隻vpn

不過玩個台服都要連vpn真係好撚麻煩
我係用呢隻
斧牛加速器
Flyping都好順
啱啱同幾個fd+街場打1415軍團王9點打到3點,好撚痴線。真係以前打mmo禁
眼神團?
我都升緊裝上黎 但有啲擔心 唔知到時個風氣會點
有打字,都幾nice因為有家都唔識打,個個都死幾十次
有打字,都幾nice因為家都唔識打,個個都死幾十次
我有個朋友上星期已經打左團,佢玩補話無人敢小佢,但有d dps比人小到仆街。
但打本點都要去睇下片先再打,唔係連道具都帶錯會搞死人
街場就係主打一個坐牢
唔坐牢既lost ark邊好玩
為左銀包著想 棄左驚 見到D衫就自動想課金
最主要係D FD唔玩
玩左年幾steam服
但台服搞左一輪都玩唔到 直接唔玩
d fd唔玩自己卡關係好撚悶既

要卡就成班fd一齊卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞