[Welcome Ada] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
法國黑色三連星包郵
屌佢老母咩
colwil 啱啱先續無耐
除非真係出到 Record fee
如果唔係無驚過
上年白都開到呢個價啦
100m 再傾
德國班傳媒成日幫球會放風Falk都柒過幾次
MICHAEL OLISE CHOOSES CHELSEA! ANOTHER NEW CHELSEA SIGNING CONFIRMED!
直接換傾
有無update nj 傷成點?
有冇人覺得70M買左大火番黎即刻跛左兩年已經係好大懲罰,再計埋FFP即係罰多次,好唔公平!
唔好玩....黑氣石唔係講笑
自己管理層on 9怪得邊個.....簽親返黎既永遠傷病多過踢仲要人工唔低
記得大火係傷住簽
Lavia 又係
咁過到體測 班隊醫又say yes
做哂due diligence 都有得怪policy
你成日都9up 當事實

大火未簽前已經係李城復出,仲去左LA 做體檢確保萬無一失
Lavia 簽返黎唔係傷係無態 簽嗰時講明操返起先出
係比肥普操傷的
似乎係肥普個仔唔撚識做fitness coach
太貴喇
精明嘅拜仁應該要收購Sarr大哥
Multiple sources suggested that Chelsea’s position on Levi Colwill may changed after “significant amount” of fee is received to help the club to get pass FFP for the future years should the club secured European football in those seasons. Pure profit was highly recognised by the club hierarchy. #Chelsea #Mattlaw
鳩層等錢使就會50m 賣加
點會賣colwill
拜要左中堅我地有sarr 同bad shit
呢個討論區都幾多fake news
Fine 我講嘅內容有錯
咁做完體測都簽得 怪咩policy
唔影響結果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞