你估屌人老母唔駛付出代價

6 回覆
2 Like 7 Dislike
西客對西服務其實係49步笑50步
踢到凳腳就要不斷問候人老母同刑毀
職員都忍同西客繼續講道理
西客繼續得串進尺繼續dllm
係要迫到職員上鏈

https://www.facebook.com/share/p/5PfnioXBzgTXrmxo/?mibextid=oFDknk
你搵槍指住我

我都係咁講,我撐的士司機

香港飲食優質,但啲客唔優質

又一事例

踢到橷咁小事,癲到入廚房攞刀

客人都忍唔住拍片放上網

仲有,呢度好多仆街心地唔好,好想多啲餐廳執笠

我鬼唔望全香港餐廳執哂,到時你地一樣會失業,有本事喺香港食貴啲,唔好又窮又要做大爺一味話上面好食,其實講到尾咪又係貪平,窮囉,我真係唔信如果上面貴過香港,你哋仲會上去食

//荃灣廣場木兆小品,西客話店員踢到佢個女嘅櫈腳。

係咁小店員老母,店員激動到想衝入廚房估計想納架生,好彩同事們幫手制止,唔係個唔知死咄咄迫人嘅西客隨時重傷。

佢老婆完全唔勸交,唔知咩心態。

抱住個女(西瓜口水肩)仲陰陰咀笑。//
是佢個人西先造成佢作為客西,問題是佢都係香港人,再放大咁想,是作為響香港呢個地方

咁即係

香港西>香港人西>人西>客西

唔講啱唔啱?

唔係想咩又唱衰香港,只是大範圍去睇件事的話
咁單單呢件事
人地打份工
有冇需要係咁屌人老母
是啊,好多時個反應是不對稱,唔通以為屌老母就驚你咩
屌一兩句發洩左未算
下下問人老母唔係個個忍到
報紙都睇過廚房攞刀斬人
仲要咁小事
當自己個細路係天龍人咩
一人一杯熱水淋佢老母臭閪啦,戇鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞