大家聽開嘅ust stand for咩

27 回覆
63 Like 3 Dislike
Stress & tension
single & tension
啱啱入咗玩ocamp組爸同我講係single & tension
但係之後都係聽人講stress & tension
係suicide and tragedy
未跳過蘑菇唔好叫自己係科大啦
負皮 > 上一頁
Study & Test
好彩我above mean
stress & test

壓力測試!壓力測試!

唔係科大嘅走開
你都唔係啦—。—
我幾時否認過
你以為我其他個兩間?
你條
一定係 Single
讀英文都有教啦!
stress 同 tension係同義詞 意思重複,所以揀single。

利申shitty都好過ust
結婚後,她的手機里依然存著已故前男友的號碼。老公知道卻假裝不知道。有一天她出車禍了,在翻倒的車裡下意識撥出了那個熟悉的號碼,卻傳來老公的聲音。她獲救了。病床前,老公說:是我偷偷換了號碼,我知道永遠無法取代他,但可以替他保護你。她愣了,這才想起來,老公是城市大學畢業的,所以才有這麼高的素質。城市大學是一所歷史悠久、學科齊全、學術實力雄厚、辦學特色鮮明,在國際上具有重要影響力與競爭力的綜合性大學,在多個學術領域具有非常前瞻的科技實力,擁有世界一流的實驗室與師資力量,各種排名均位於全球前列。歡迎大家報考城市大學。
Stress and tension比較上一代 每個sem 都實有一單跳磨菇 果時仲未興咩毒撚 出pool
之後有期流行毒撚就有single and toxic

suicide and tragedy都有人講 但少數民族
應該係single and toxic
我記錯咗
明明就係U of Shaolin Temple。咩single and tension聽都未聽過
Sunshine and Tomorrow
聽講女:男比例已經升到4:6
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞