失戀/感情/壓力問題加油援助區55

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
Yes yes, that’s the spirit, 加油
頭先有人問我係咪啱啱考完dse
你樣後生
我都真係
你幾歲啊
同佢一齊之前我pt 讀master,每日放工都操體能,玩好多唔同運動
Weekend就出去玩下識下女女
一齊之後完全大倒退,無論我做幾多佢都話我唔夠,不停去踩線去傷害我
本來6舊腹肌變到一舊肥肉

好想快啲pick up返以前嘅自己

至於佢,一齊前同一齊後都係咁廢,無意志力無執行力,一事無成,淨係識將所有責任推畀我,話想結婚但自己無諗住儲錢真係好撚垃圾
明白嘅不過又唔使踩佢大方啲由得佢算啦你變好咗就係對佢最好嘅revenge
巴打如果睇返我講過乜就會知佢有幾癲
第一次 上感情台
三個月前番工識左一個女仔 抄左佢牌 之後就日日傾計 咩都會講 又試過電話傾幾個鐘 又會約出嚟見面 大家嗰時都肯定有好感 佢會我放學嗰時搵我 。我又會佢番工放lunch 嗰時搵佢 大大話話一個半月都有見過十幾次 突然有一日我feel 到佢到我有啲唔同左 跟住傾傾吓 我就同抱住唔好遺憾嘅心情同佢表白 佢同我講 係我以前想同你有感覺 但係而家發現對方睇野有時唔同 好難一齊 跟住就話做番朋友 慢慢之後就變左單機愈嚟愈小傾計 睇佢生活過得越嚟越開心 但係我仲未放低到 心永遠好似有啲哽住咁 之後就跟住出國獨遊 散吓心 去咗日本 但係每次見到靚嘅景色 心底會諗起佢 好想同佢分享 但係每次都係已讀不回,一係不讀不回,個人好難開心
我又冇同過任何朋友講過佢 所以一直都係自己處理自己情緒 直到今日都係好傷心 點解佢可以咁快抽離到出嚟 我好想忘記佢
利申19 歲 A0 19 年人 第一個咁深感受 feel 到咩感覺係鐘意
而家感受係 每一日都好盡力咁生活 一去到夜晚就有孤獨空虛感出現
來日方長
話唔定到佢鍾意返你嘅時候你又唔鍾意佢
日後大把呢啲經驗
我都好想唔鐘意佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞