年輕流鶯殺入廟街 主打「制服誘惑」 累女學生受滋擾

218 回覆
243 Like 18 Dislike
色途老馬
真係唔敢玩企
對腳臭唔臭
著絲襪就臭
有套㗎
個西有冇上手d精
起身去排隊 做當日第一個就唔會冇
撞啱佢做通宵section, 你係最後一個客咪pk?
$300 屌企街唔沖涼,帶套都驚出事
問下佢
你估平時啲女沖得好乾淨?
摸下係咪男人?
屌你個閪 做壞市
執業大律師陸偉雄指,妓女在街頭兜客,以「暗示」方式可進行性交易,當中「去不去」、「200蚊」等言語,或男士主動走向女方「問價」,均已有機會干犯《刑事罪行條例》內「為不道德目的而唆使他人」的罪行,一經定罪,可處罰款1萬港元及監禁6個月。

原文網址:探射燈:暗示交易 主動問價 均屬犯法 | on.cc東網 | 港澳 https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191127/mobile/bkn-20191127045000376-1127_00822_001.html
咪撚做壞市喇 屌你 之前搞到班港女吊高哂黎賣 盡唔吸取教訓
俾多啲玩成晚,幫條女捽碟沖涼起碼過到自己嗰關
帶支消毒酒精噴下個西囉
過晚起碼3Q價 $1200無可比性 你比得$1200想隻雞沖幾多次涼都得啦
蝦條哥?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞