仲有冇人有玩緊動物森友會?

24 回覆
17 Like 1 Dislike
突然之間好懷念

記得以前好開心,用咗好多心機整到自己個島好靚
好鍾意去朋友個島睇吓有咩靚衫&靚傢俬買
又會格吓大頭菜價,睇吓邊個friend個島有靚價就狗衝入去賣

但係依家已經冇咗呢支歌仔唱
就算再玩返都已經唔係嗰陣時嘅感覺真係好懷念

希望下隻會加強返動物frd子互動性 可以耐玩d
前排有成個島剷咗重玩
而家仲努力儲緊傢俬同diy 不過自己一個玩難儲啲
諗返都同你一樣好懷念 當時疫情岩岩開始 有一種真係去左個島隔絕既feel一開頭都唔知玩咩 見到hit就買返去試下, 開頭唔知目的 晚晚訓前坐係門前曬下月光釣下魚 如果唔係疫情個感覺可能無咁強烈
未玩過

記得以前生日online, 佢哋會同我慶祝生日
印象中以前成日同啲frd互摸傢俬,不過實質點運作就已經唔太記得
一手一腳賺錢同由零開始咁搭個島出嚟,好有成功感
摸傢俬係去人哋個島度 執起人哋放出嚟嘅傢俬(樹葉)再放返低
之後去返自己個島個atm度買
嗰時真係勁開心,日日去人哋個島度摸傢俬摸妹妹同炒大頭菜
係疫情最勁果時個個都work from home,爆紅,一時無兩
不過好快就已經謝哂皮,個玩法太單一,極快厭
記得出個排係疫情
可以係咁玩
其實可以好耐玩,係班時旅旅人將啲節日節目一野玩晒,無晒驚喜
先唔講10/10既問題, 但係我既心目中2020年既GoTY一定係動森
2020年可能有比佢更加創新, 做得更加好既game, 但真係無咩遊戲比佢更代表到2020年
佢既意義超越左"嗰年做得最好既遊戲", 而係係困難時期幫助好多人互相連繫同有返啲快樂
WFH 個個無野做玩 宜家疫後 遊戲機靜晒都正常
我都好想剷島重玩,但又唔想冇晒啲錢
由DS時代舊AC玩到Switch呢代,
想講每一代都好好玩
等下次疫情囉
撞正疫情呢隻game 真係好正
雖然嫌佢同啲傢俱互動唔夠多(一直好想浸浴缸
但呢隻驚令我同返啲好耐冇聯絡嘅朋友一齊玩

雖則冇玩之後又唔會再聯絡
我都係呢兩個禮拜玩返
係個島度日日都覺得自己好忙
前排入返島, 周圍都係草, 間屋好多小強, 見到都頭暈
玩緊真人版
講開又開, 見到Lego 出左動森set 好精緻
唔知幾時先有消息出下一集呢
不過如果鐘意玩小屋design,佢個DLC其實都好耐玩
丫女重玩緊,佢話成地生滿晒花要鏟走佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞