方力申佛山個唱Maple激罕伴舞 高挑出眾任影唔嬲

122 回覆
5 Like 155 Dislike
on.cc

on.cc 東網
更新於 1小時前 • 發布於 1小時前 • on.cc 東網

方力申早前宣傳自己首個內地騷,都冇話有咁大驚喜。
方力申早前宣傳自己首個內地騷,都冇話有咁大驚喜。
廣告(請繼續閱讀本文)

觀眾見佢落力演唱。
觀眾見佢落力演唱。
廣告(請繼續閱讀本文)

又有劉浩龍擔任嘉賓。
又有劉浩龍擔任嘉賓。
點知仲有美女伴舞。
點知仲有美女伴舞。
廣告(請繼續閱讀本文)

原來係女友Maple!
原來係女友Maple!
廣告(請繼續閱讀本文)

粉絲話Maple知被影相,都冇黑面。
粉絲話Maple知被影相,都冇黑面。
廣告(請繼續閱讀本文)
仲繼續興奮!
仲繼續興奮!
廣告(請繼續閱讀本文)

藝人方力申(小方)自公開有女友葉萱(Maple)後,二人罕有放閃,就連合照及合體現身嘅機會都在冇,雖然小方成日提住女友,但始終未被大眾真實見過拍拖。點知上周小方舉行首個內地個人演唱會佛山站,除有得聽小方獻唱多首金曲,及早前已經預告過會現身嘅好兄弟劉浩龍擔任嘉賓外,原來Maple激罕上台現身支持!

有現場觀眾指,當小方唱《月全蝕》時,台上為佢蒙面伴舞嘅美女正係Maple,只見Maple身材高挑出眾,跳舞好睇又唔怯場。而小方唱到《只愛一個人》,佢又憑歌寄意,冧爆向女友方向四目交投兼派心心,閃爆網友,有網民即留言笑佢成晚對住女朋友扭嚟扭去。而Maple似乎睇得非常開心,離場時同友人有講有笑,就算身旁有人影相都冇黑面,仲被發現一直玩小方嘅應援人形牌,愛得夠煙韌。
係咪即係秀晶?
嘩冇圖
「哇,屁股真大。(拍打聲)我們秀晶的屁股真大。」
識唔識開post
聖女
Yip Maple Ying Tung Huen

中間嗰段係咩歌?
有無影下佢屁股 想睇有幾大
條女都係古靈精怪,無啦啦跟埋上台博上位?
正過鄧走音好多
條女正到痴線,小方條仆街真係執到
好快又同Stephy一齊演出... 對你好 無人希罕我好
咪爆啦 有屁股睇唔好咩
好大個八月十五
邊個估到佢曾經係邪教高層
得側面
高佢咁多
原來高過萬刀甲
條女本身應該想出名,拍廣告拍 Netflix
又有啲道理

唔唱啲合唱歌 , 佢仲有啲乜嘢歌可以唱
身材正過stephy 好多
好大個八月十五
支持出道,好能正
咁高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞