有冇一套快靚正又萬能嘅workout

20 回覆
1 Like 7 Dislike
唔洗負重 用自己重量
又唔洗曬太多時間去跑步 幾set push up 乜乜柒柒
最好高強度 爆一段 15-30分鐘搞掂 做哂全身
Keep住有運動
做愛
訓教
波比跳 完
Gpt-4o> Suggest a 30-min full body HIIT routine without equipment. Provide a url to a video demonstrating each exercise. State the duration, rest time between each and sets. Exclude warm-up and cool-down.
目標係咩?
想減肥?改善身形?要提升力量?運動表現?心肺功能?
邊有所謂萬能workout,唔同訓練方法各有長短
目標係咩都唔講點幫到你
我目標係想操大個胸,操大個手臂同腳。但淨係想有少少線條。有冇好建議?

利申瘦撚
mountain climber 最接近上面啲要求?

申利:9up
瘦撚嚟講食返夠+專心做SBD上力,身形已經會有明顯改善

唔使擔心「只係要少少線條」,上到你鐘意的位再維持就ok
又係嗰啲唔想返太多工驚有錢過李嘉誠既理論
btw你操左再講操到個shape你滿意咪唔好加重不過要keep住操維持現狀
無 純粹想好似中學嗰陣咁 一個禮拜都有一日運動下 代謝都好啲
減肥減肚腩呢?
求其郁下就揀樣你鐘意、堅持到嘅就得
咁就調整咗飲食先
又要懶又要成果如果可以咁簡單呢個世界啲運動員就唔洗咁辛苦啦on9
操熟點用AI執相
打飛機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞