[深夜西波]利物浦對賀芬咸 6

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
好想做動物毒撚

屌 上一套睇既已經係刀劍神域

我重係睇緊 海賊王 同 龍珠超炸

我睇火滾忍者

放棄左了
屌Miss左洗版推post環節

你有咩圖想出

屌Miss左洗版推post環節

你有咩圖想出

好想做動物毒撚

屌 上一套睇既已經係刀劍神域

我重係睇緊 海賊王 同 龍珠超炸

我睇火滾忍者

精靈寶可夢
我覺得樓主應該係問緊 跳起時 重心腳係邊隻

如果係我 我右手拎 , 助跑 雙腳跳 一定係微微重心向左腳 , 咁樣先可以順到右手 打落個波

利申 : 咩波都有玩 係冇打排球
我覺得樓主應該係問緊 跳起時 重心腳係邊隻

如果係我 我右手拎 , 助跑 雙腳跳 一定係微微重心向左腳 , 咁樣先可以順到右手 打落個波

利申 : 咩波都有玩 係冇打排球

錯po

?

?

?

?

?

我講緊 史高斯 果球打排球
熱血反cup
Crystal Palace still interested in Sakho. No bid yet but talks held. Personal terms agreed. @MelissaReddy_

成個暑假補強後面仲係俾人456
拿拿林買走沙高啦

FSG Stronge hold又然

修仔個新中堅好撚正

快手彈個柒頭長頭髮鬍鬚佬比我地啦

屌FSG 20m 咁平又唔買
希望robertson正選啦
羅拔神不離不棄球迷區

訓先
羅拔神不離不棄球迷區

訓先

M18
右腳跳 右手打 都得 , 但有機會用唔曬身體拉弓 , 打落個波到會唔夠力

不過我呢d 都係9up , 我自己覺得係咁 , 我冇學過
右腳跳 右手打 都得 , 但有機會用唔曬身體拉弓 , 打落個波到會唔夠力

屌 , 咩事 , 又覆左過黎
屌你 on9 can

屌你老母你收嗲啦
羅拔神不離不棄球迷區

訓先

M18

收收皮先
csgo
sorry , 我重新開機先

x12
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞