[BUDDY+Na.V+LUVU+WOORIN] VIVIZ世巡加油 崔俞娜加油 (42)

1001 回覆
25 Like 1 Dislike
仲要背景音響佢嘈 聽到個耳好唔c服 人聲都唔太聽到
開始有演唱會後違症幾時有fancam睇
同埋 maniac 比我想像中 出名
好似個個入嚟為咗聽呢首咁
因為最近有逆行
其實依家唔嗌應援係咪先正常
聽到好遠有好大嘅應援聲
但我坐block A 38-27居然可以咁靜
個個拎撚住部電話影 錄幾首歌就話冇所謂啫,舉足全場真係
嗌都唔嗌好冇mood
好似今次反而後面大聲啲
我寧願坐後面同一堆人一齊嗌都好過坐前面但靜到on9
我朋友話個台ling到好似打咗蠟咁
但明明早幾日音樂節都冇事
極度懷疑亞博冇腦以為有外國明星嚟
就打蠟整靚個台
完全冇諗過人哋係嚟唱歌跳舞
多咗路人飯同強國人
過嚟一個weekend睇哂兩隊
真 今次真係多咗好多同胞啦😹
我都寧願坐後面一齊嗌
前面班人連最high果兩首maniac同bop bop都唔嗌
靜係識拍片
咁撚on9
咁viviz 係咪第一個用打左蠟嘅台唱跳
台場真係贏哂 好彩大合照條片有驚喜
不過goodbye session 等半個鐘得半秒有d鳩
趕狗咁上次澳門fm隔手套拍手仲好
我覺得 我地同其他團比 應該已經冇咁多家人們
係妹豬數量比想像中多就真

始終做得buddy應該都唔係最年輕嗰堆
真,就咁目測真係覺得會唔會係女嘅人數仲多過仔?
又唔係嘅,覺得GFriend嗰陣時演唱會嘅福利都整得幾好😭就算唔係VIP都有機會抽中合照
香港啲場地提供基本上就係唔想你搞咁多花臣,尤其跌mon 事件之後應該收得更加緊,所以本來已經打定輸數唔會有壽包

呢個主辦垃圾程度都有頭幾名,福利又重覆中,然後連福利換取處喺邊都可以唔出聲
其實剩係賣飛都可以咁遲出已經知奶左野....
賣飛個時間遲到我都唔記得有福利呢樣野
上次fan meeting就算唔中拍手 都有個福利可以影團體相 可以近距離見到3粒女 (利申我係影相 )
今次屌你老母又冇拍手 又冇得影相 聽呢到巴打+我fd講個goodbye又係趕狗
仲要有人可以一次中三個福利 但係就有人就毛都冇條 (我就係其中一個 )
由18年開始睇女友con到而家為止每次都買最貴 今次真係第一次慘到連屎都冇得食
香港Na.V又成最大水魚
應援寫到咁長都預咗唔會有人跟
個個都手機黨
錄小小片段留個紀念好正常
但見好多人首首歌都錄全首
變相隔住電話睇CON
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞