Apple Vision Pro 係咪已經過氣咗?

105 回覆
131 Like 6 Dislike
佢有個朵叫貞操帶喎
出咗都照吹
我自己用開iPhone 都頂唔順呢班走火入魔嘅蘋果教徒
AV Profession (X)
AV Prohibited (O)
有人敢帶住佢出街?
出左vision pro 先知meta quest 抵玩
做到同quest差唔多價我先考慮買
你死左到時燒俾你
係, 成班on9收哂皮
Who Fuckin' Cares
好多公司唔用Mac機,改派一人一部vision pro做野
apple 終於收皮
幾年後vision pro 改變咗世界,我一定拎返你出嚟出post bin屍
如果世界個個都好似你呢種唔願意改變既人
所有野只會原地踏步,連iphone 呢啲都唔會出現,你可能仲喺度打緊電報,用緊算盤

今次唔係以往只係每種產品換一粒勁啲cpu,影相靚啲,個mon大啲呢啲行貨
係真正推出新產品
令大家終於有機會見到類似ironman果種未來科技性喺度

apple 今次vision pro 成唔成功都好,我都非常之專重同佩服
唔似得咁多人喺度潑冷水,完全唔識得乜野叫做(欣賞)呢兩個字
呢班人用56K已經足夠,唔配用寛頻
改到第10代可能先會正常啲
之前講未過5年唔會普及俾人笑

宜家事實咪就係咁

遲啲香港有得試 一定大把窮撚入去人地度試完唔買
要睇WWDC出新VisionOS有咩新功能
真係太撚貴
係咪成個office都熊貓人
改變左世界未呀

人哋OpenAi就真係改變世界呀,幾個月就大更新ai model一次,你班公屋idog就剩係對住個蘋果Logo打飛機
可以唔洗gel頭出街,慳番髮泥錢
邊間公司一日做兩粒鐘嘢就收工
無game,完全係電子垃圾,買quest 3仲好,又平又多game,仲可以玩steam vr game
用完VP你會覺得Quest 3係玩具
點知係咪av?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞