【RC王加斯柏伊度】阿仙奴24-25季前轉會討論區 MMMCXCIV

1001 回覆
37 Like 15 Dislike
真高差啲自爆
真高又爆
癲到 真高打國家隊都禁區撚波撚到爭啲輸
brk.A 市價入果d?
英撚b隊好撚悶
而家班人好似俾人強制平晒倉
唔知聽朝會點處理
市價撚今次真係唔知點算 食下花生算
無玩股票
爆倉即係投資者要貼番差價?
9up 我消化到嘅野
原本60萬美金嘅股
因為有bug/ 其他原因數字上跌到200美金
有啲人想執平貨
用市價單哩個方式 想用200左右最快買到

但後尾個bug 好返
啲市價單變返原價60萬
如果開可以孖展嘅戶口
會變左借埋錢買
即係啲人最少差緊券商幾十萬美金
隻野本身流動性低
成交個時已經俾人炒上左10-20%
(而家已經跌返曬)
如果真係成交到
啲買左嘅人一係strong hold (但孖展啲息貴)
一係賣返出去 蝕差價
但隻野60萬美金
5%都3萬美金
講緊只係一股 好多人可能一買買幾股
仲要如果好多人有相似處境
佢地都要賣
個個都賣 到時IFC 啲頭位應該有得炒
傻哥一球都入唔到嘅
蝕差價個到 如果你本身個戶口無咁多錢 係又蝕息又蝕價 今鋪應該唔少人破產 都有d 人仲有救 佢如果買架係涉及個51股185.1架話 有機會取消交易
就算掛市價單六十萬買到都應該係bug啦
孖展都有保證金要求 戶口冇一定錢正常都買唔到
問題有d券商孖展無上限 比你玩即日鮮 紐約交易所唔取消全日交易 依班人排定隊去破產都得
咁班人就仆街了

鋒線大執位?

早幾日已經有傳Sesko有意加盟,亦有英媒報導話阿仙奴希望可以喺轉會窗一開就即刻登佢但雕!但so far都未見到各路大臣講我地有好實質嘅行動,所以都係繼續靜觀其變,but個人就認為呢個價錢買到呢個質素應該啱晒我地口胃,done deal應該只係時間問題。

有入就要有出,尋日英國太陽報就話富咸有意出價收購Nketiah,仲話會出價3000萬鎊!老老實實如果係堅嘅真係lur飯應啦,但我就真係覺得流流地囉!以呢2季嘅表現,我第一口價開都唔會開3000啦!如果收到2000-2500都算係咁。

放到Nketiah,加少少錢upgrade幾Sesko,應該會係一個好理想嘅鋒線實力提升吧!

(內容純屬個人意見,並不代表球迷會立場)

#阿仙奴 #阿仙奴比度 #Arsenal #PremierLeague #Gunners #Gooners #兵工廠

尼基 2&b Esr
又食屎狗 又Gyo 又osim
下季我廠打4前鋒陣
安巴髀?
唉屌你老母菲比斯
今鋪俾你累撚死喇
你?
你皇馬球迷?
屌你老母加斯柏伊度。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞