陰公!TVB過氣小生鄭俊弘,生左個低能仔。

436 回覆
162 Like 537 Dislike
婦產科潘俊亨醫師表示,一般而言,女性最適合生產的年齡其實介於22~25歲之間,不過隨著時代改變,現在女性懷第一胎的年齡差不多落在30歲左右,其實嚴格來說,28歲後生產,就可以說是高齡懷孕,這也是為什麼現在越來越多不孕、反覆性流產的病例,一方面也跟生產年齡有所相關

硬C仲要咁爛玩唔檢點身體年齡肯定OVER 30
精子都有影響啦
鄭俊弘都40
白痴就係白痴,

我就信醫學實證、科學監定

你點樣語氣藝術都改唔到個細路係低能、白痴同智障
報應嚟得好快
當年虐狗
估唔到咁快有報應
可能有機會有關係
講白啲就係完全無科學依據9up
其實人 20歲生仔係最好
係唔識講嘢<<節省語言機能
控制唔到肌群協調<<放棄複雜自主動作
食飯吞嚥會有問題<<半濾食
行路都未必得<<由直立變爬行變躺附
成日笑只係控制唔到面部肌肉<<保持單一驚嚇性表情

以上為雙殼綱祖先演化中眼、手、腳全部慢慢消失嘅演化過程
尼德蘭種馬
其實上面已經答過

你的確可以能夠抽驗到胚胎有冇携帶該基因突異,但唔代表該基因就100%會活化(因為基因絕多數為一對,一好一壞時,當然可以由基因印記去判斷哪組會否活化,但非100%準確),所以個醫生先講要個小朋友大到一定程度出現問題先可以判斷;當然可以只要携帶該基因突異就流產,但如果咁做,會發生另一個問題。

佢唔同唐仔,唐仔係好明顯多一條21號,100%病發

同等嚴重及有類似執行機制嘅基因遺傳症狀其實好多,由於大部份基因都唔會活化,甚至有啲去到青春期先會顯現,例如……十幾歲生條尾出嚟,多毛症之類,更出名好似漸凍人其實更多去到50歲打後先病發

其實我哋都可能帶有依啲基因,只係冇活化顯現;如果基因唔「完美」就要流產,我估計唔到有幾多%孕婦要中止懷孕

事實我哋所謂「人類基因組」只佔人類完整基因組0.000000001%,當中外顯子更只佔果零點零零零……一%嘅再1.5%,其餘果99.999999999%被稱為垃圾DNA嘅嘢,到近年先開始有科學家重視同研究。

其實佢從來都未到小生嘅水平
只係三四線演員
睇唔到啦 關撚事
垃圾唱歌比賽冠軍 同中年好音音差不多level 或更差
佢虐隻狗智商仲高過佢個仔
好快唔係天使 都唔係安氏
會係鄭俊弘個仔
先唔講你講啲嘢岩唔岩
人地個仔都唔係今年生生果陣28-9咋喎 你又有咩解釋
始終都唔係一樣好事
再好聽嘅名, 用得多最後都係會變難聽...
on9
上連登就係講你日常生活唔會講嘅嘢用嚟發洩
對人nice我唔留返日常用?
今次唔關精子事
angelman syndrome一定係母系基因出事
(至於係老母本身有缺失 形成卵嗰陣有缺失定基因組銘印出事就要驗吓先知)
同一段基因 但係父系出事就會變成prader-willi syndrome
講真 突變本來就係演化嘅一部分
只不過好多突變根本唔會令到個體留低到更多後代之嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞