[NEVERLAND] (G)I-DLE 討論區 (52) - 2024 WORLD TOUR [iDOL]

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
見到支那人喺度屌佢哋濕身 原來係假濕身
iluvu 奇奇怪怪囉但有一種 佢地玩野既 feel
特別yq 個幾句iloveu iloveu iloveu
有d鳩
廚師休息一週
講明係新髮色
為左唔劇透可以去到幾盡?
我覺得Ok la目前最鍾意係I do
點解搞到咁神秘
為左唔劇透連婚禮都著到牙婆仔咁
濕身有乜問題驚小朋友模仿?
米拿大哥你變撚埋舒華
點解咁對我
拍團綜補數啦
下,你認得我架
唔知 屌cube要佢哋賣肉掛心諗佢哋話事權大過cube啦 驚閪
Queencard nxde Ido fate 我最鍾意

其他好多都好聽 Peter pan都 very very鍾意
男女都會有共嗚
講真 我全部都鍾意 但係呢期一聽完I do就emo
never stop me呢?
https://youtu.be/dUro-rg2Uz8?si=yREJhrOQrKhG-PDr
NYC skyline performance version
或者 the first take 版 好能正

但可惜既係 佢地係香港唔知會唔會唱
有件好似係飛釘
無消音先係正式
韓場有冇機見佢哋好似淨係喺外國先唱
啲人思想好守舊
韓場機會似更加低 上年澳門場無唱 我先咁認為係香港都唔會唱

但heat 係香港係best seller 唔知會唔會 因為咁有機唱呢..
我入場舉I DO算
咁數實在太多 上面提既 同 主打唔數,近排聽開既
minnie最近隻OST like a dream
in the novel
link: https://youtu.be/pPLX4Y37dD0?si=rhMcH1Ygnketpr_E
minnie+lily eyes, nose, lip
minnie+miyeon+Yuqi on rainy day
drive
the painted on the moonlight
for you
everytime
lucid
change
Polaroid
I'm the trend
escape
Drama OST help me(?)唔記得係call me定help me定乜me
vision
7days
revenge
etc...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞