全城熱話Anson Kong個人演唱會 舞台曝光

42 回覆
9 Like 48 Dislike
AnsonKong #江𤒹生 首個個人演唱會 “ #THEGAMEOFLIFE ” 將於7月29日亞博Arena舉行,MIRO下月5日優先購票,公開售票日期暫未公佈

演唱會坐位表今日亦曝光,不是鯨魚vs錦鯉,而是一個長直T台,最近台兩邊的2*5、2*1、16*2、16*6全開售。T台屬「特別加長版」,而且較窄,容納更多觀眾。小舞台伸延至Block B,即#MIRROR演唱會 Block B*1至B*4 位置接近一半,有足夠時間讓AK慢行欣賞沿途生粉的美麗風景。

︱特長T-Back舞台 拉近與後排觀眾距離︱

今次延伸台勁長,讓坐得較後的觀眾都能見到AK,距離更接近,同時大小舞台均能顧及,相信AK兩邊停留的時間比例會更平均。另演唱會監製 #莊少榮( #細榮 )以出色視覺效果聞名,如之前 #MIRROR、 #張敬軒 演唱會等,visual勁靚有心思。AK這特長「T-back」與主舞台互相輝映,配合dancers群舞,visual更好發揮。

此前solo con記者會上,小電兔AK預告今次會是他跳舞最多的一次,在加長舞台爆汗火影跑,體力消耗不少。至於愛犬 #猜柴 屆時會否上台,AK曾透露正與場館磋商,大前提是猜豬健康,如猜豬感焦慮不適,計劃會取消。想像AK陪猜豬在特長「T-back」行catwalk,這畫面大抵會令全場觀眾心臟一秒軟化。

期待老闆加場!
唔係話銀行sponsor都搵唔到咩
想睇
早兩日見到scb credit card有賣佢演唱會廣告,應該r到?

「特別加長版」
就咁睇以係講m巾
成隊鏡就得佢一個靚仔 但霉到咁 香港女人啲眼光唔知咩事
垃圾愚壹咁都寫一餐😂😂😂
熱話
佢地真係識搵錢,成9日開演唱會見面會
佢都劣化左好多雖然唔及姜同AL
搶飛
一場
記得akb全盛時期幾乎個個星期都有握手會/合影會
然後又有唔同嘅con, 春con夏con秋con全國巡演呀出張公演同劇場固定公演, 仲有其他event, 例如猜拳、request hour、陸運會等等,全部都係錢

諗返原來都幾癲無論身心定銀包
冇人記得Francis明明最靚仔係Francis
鏡不嬲都係sell政治唔係sell靚仔
我覺得佢而家個髮型look唔襯佢同埋佢好似殘左好多明明上年都仲ok,今年突然走曬樣咁但姜同AL都係紅過佢
我覺得開一場演唱會,成千蚊張飛,作為一個表演者有咩內容比人睇,對唔對得住依個價錢
佢地本身儲既歌又唔多,仲敢開咁多演唱會cap水
因為佢呢排排演唱會好chur
又唔係好食到野 瘦咗好多
佢放咗好多心機落去個show到 心痛佢
全部都係錢呀
咁即係劉馬車都好靚仔👍🏻
錢嘉樂同佢阿哥都似樣 咁係咪代表佢同佢阿哥一樣咁靚仔?on99😂
娛壹啲文睇得多都會變語障
佢真係冇街客睇
DLLM 慂乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞