Lolly Talk下月赴韓Hip Hop派對,與Rain泫雅同台

120 回覆
28 Like 59 Dislike
青春感差太遠,以為可以好似男團一樣年齡差距大都無所謂。根本lolly talk 係贏在成團都有青春感覺,服飾等等都好統一。拆開一個個咁睇可能唔突出,但包裝已經贏左。其實viu應該學韓國將collar 拆細有子團咁樣重新包裝仲好
LT走偏日系+港MK風
狗領大部分時間都係走韓風

呢度已經係個大分別
以前香港果堆男女團紅唔起唔係冇原因
因為第一眼已經冇特色
但韓團反而留意番港式女團

韓國新生代6人女團STAYC今年1月才來港舉行首個巡唱,相隔5個月,她們將於6月1日再來港參加「Waterbomb音樂節」!日前STAYC接受本報專訪,表示想再食蛋撻,她們又記得香港街道氛圍很美麗,所以還想再四處遊覽。
之前她們在香港巡唱上翻唱香港女團Lolly Talk的《三分甜》,並再拍片跳此曲的舞蹈,成員勢銀表示:「我想在香港迪士尼拍攝,亦相信Lolly Talk的歌曲與樂園中的氛圍十分配合,所以希望以她們的歌曲再拍片。」Yoon亦稱因為Lolly Talk的舞蹈和歌詞都很可愛,她們翻唱時都很有樂趣,香港fans亦十分喜歡,有機會都想再翻唱其他歌曲。
順手整容?
應該講泫雅
Viu狗依家就唔支持下香港樂壇?
係咁負評
聽聞好少人reg歐國盃
因為貴同宣傳唔吸引
Collar係鬼韓風
驅風就有
張敬軒同陳蕾都成日上Viu
正wo,夠撐
而前成日j 依家真的不了
鳩蛇你睇你乞人憎到,
連FAN CAM片都要提你個名

https://www.youtube.com/watch?v=p7RjFd8am_k
有我名咩
係香港唔係去韓國

痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞