35碎先黎割包皮會唔會太遲

109 回覆
19 Like 199 Dislike
連登真係變撚哂,竟然冇人碎你老母
係唔係太敏感早洩?
2cm點影先睇落大啲
投保前: 保!點解唔會
要claim 錢前: 唔好意思,JJ 對上,JJ對下全部病都唔會保
Dllm 35歲溝唔工女都可以去callg掛
Dllm 35歲溝唔女都可以去callg掛
車專性
冇需要, 打個灰雞乾淨利落
割啦
我都25歲先割
就算冇閪屌
都乾淨啲
啲人50幾歲都割啦
要搵哥基patpat先有
手術情況係點
要抖幾多日
唔同屋企人講得唔得
Ching可唔可以講多少少
淘寶有得買自己搞掂啦
割尼做咩,互含玩包皮先正
上內地知名網上交易平台買個切皮神器自己搞啦
齋割2cm
18cm留低
唔好割啦 搞咁多托咩
咁更加唔使啦 都無用
35年鳩屎
海蔘咁大?
蟲草咋
應該好撚臭
反到割黎做咩
淘寶 自己DIY啦
印象比較矇糊,參考下就好:
我係去私家醫生度睇, 佢提供有三種方法。第一種係傳統方法,癒合時間慢;第二種係用唔知乜野野去“cool"住多餘嘅包皮,令佢無血,自然脫落,好處係你可以正常生活,好似唔會點出血(呢個唔記得) ;第三種係激光,手術時間最短,唔易出血,休息一兩日就可以返工返學,但價錢就最貴,好似要一萬左右。
咁我揀左第三種方法,排期之後,護士比左支gel我,叫我手術前除左剃毛之外,只搽呢支gel (有麻醉成份) 喺龜頭,咁就唔會咁易勃起。
做手術果日,其實無乜野特別。醫生會直接打麻醉針係jaja到,然後就一路割一路同我吹水。最記得係有時麻醉過左,會痛到仆街。然後醫生又會再打針 etc. 手術好似做左一個鐘多少少。 然後返屋企要食藥食同搽gel.
返到屋企,麻醉藥過左,feel 到有D痛,但仍然可以接受。我估係支gel嘅功勞。 之後幾日keep住食藥,搽gel,其實無乜野特別,係龜頭有水腫 (醫生會建議着緊身號三角褲,可以keep 條j 住upward, 水腫得無咁利害),屙尿會周圍都係。過左一星期左右,就可以正常沖涼,而手術線因為吸左水,會開始脫落。 如事者,大約一個月左右,就可以打飛機lu~
不過印象中,包皮水腫得比較耐,好似都有三個月時間 (當然會隨時間慢慢消退)
有朋友生日前去割
個護士仲祝佢生日快樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞