拿破崙生殖器9萬拍出!風乾百年扁如肉乾 尺寸像嬰兒手指

165 回覆
52 Like 45 Dislike
真 . 拿破撚
咁想問下男人雄風應該睇邊度
gaslighting到你
明明係原文思想將性器官定義男人價值
我提出異議反而我先係滿腦子性器官
成班痴線佬發神經
佢係神話化嘅亞歷山大大帝之後最成功嘅元帥
有各國史料比對 無得好似亞歷山大老母咁不斷誇大功積

你覺得佢靠碌鳩打出法蘭西第一帝國?
一共廿四個王朝前前後後圍佢七次 先可以收到佢皮

佢推動好多改革
民法 現代化嘅教育制度 中央銀行
甚至救唔少人命嘅罐頭 都係佢為解決糧食運氣而掉錢徵人設計
佢對人類係有無數貢獻

佢晚年頂住虐待 用寫作做寄託 生活環境苛刻 用意志力捍衛法國尊嚴

總督故意喺佢家門打鑼打鼓閱兵 日日諗新招撚化佢
甚至無水提供 逼佢飲酒解渴
食物都唔考慮人道同營養 故意做成佢健康問題
佢識到朋友就即刻隔離遠禁
任何私下對佢好嘅醫護人員全部重罰同換人 令佢無好嘅治療
死前中重度砒霜 以及陽痿

但係佢都頂到最後 無可否認人人折服 係真男人

你張芊穗塊八達通閪 連狗鐵入閘都做唔到
廢過你老母支付寶
你成就咗啲咩嘢?
尊重別人嘅腦袋同心靈🥹
冇人明你噏乜就當自己贏咗 唔怪得自封乜鬼連登戰神
原來啲人活喺自己世界都幾快樂
但係你食緊十幾隻精神科藥 無腦袋無心靈 點尊重的
CLS
收皮好嗎張芊穗?
拎去做鑽石即刻升格百倍
俾虎仗食
把撚囉
仲要係最差嘅狀態
樓上果幾張ban左未
快餐店斬人個post 咪同你講過
睇嘢唔好下下扭曲做自己想睇嘅意思
如果想說服人開始思考你想宣揚嘅理念
一直摟屌並唔係一個好嘅做法
自己講完都話唔係自己諗到

有思覺失調 定 精神分裂?
二百年熟成賓周?

咁耐都仲有嬰兒手指size都算保存得唔錯
我屌
點睇上面有條傻鳩將我去神聖化生殖器扭曲成我貶低拿破崙成個人
然後講一大堆個人點勁點勁
但我根本從來無deny到佢個人有咩貢獻

根本係你哋認為男人生殖器等於成個人嘅價值
踩JJ就等如我踩成個人
而家係你哋將男人矮化成一碌鳩
我係提出相反嗰個啊
我講碌鳩唔代表啲咩啊
究竟你哋明唔明
完全封鎖佢算啦
屌你醜撚到,po乜撚野圖呀屌
攞嚟講, 抽乾哂水份一定縮細㗎啦
收皮啦,水你就識抽,到女人搞事你就笠水縮到入老母個閪度
你老母臭閪你班食屎女權,D GAME都唔撚係你班臭閪玩都要係度嘈
買撚左GAME先屌啦,冇俾錢買GAME你屌乜撚野?
睇唔明唔係我嘅問題
係你嘅問題
呢度大把人睇得明發晒癲屌緊我你見唔到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞