[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(80) 望FIM秋水,與FIM寶的第80個po |短暫休息迎接日本FM

1001 回覆
16 Like 7 Dislike
有智力但選擇性失明又有咩用
btw 順便俾埋你睇

法院可以話係認證咗閔係想背叛hybe, 不過因為件案係講ador炒閔, 所以先冇得炒佢
又反口
又話唔喺度講
希望你睇到判詞之後可以唔好再選擇性失明
你自己喺度講先你話唔入去第二個po講嘛
咁咪俾你睇咗先囉
即係你覺得睇唔到就可以當自己係啱啊?
留意番
我一直同意閔有問題
係覺得D人為咗支持自己論點而扮睇唔到另一邊嘅惡
極噁心
我幾時有講事件內容
選擇性失明進化去睇到冇出現嘅野?
成件事就係講緊閔點樣反骨, 你要鍾意講hybe點衰可以自己開po
或者喺個po度分享下都得
但唔係就咁一句「我覺得閔係有問題, 不過hybe都係壞人」咁樣臭蟲論就算
不過你所講嗁hybe有幾衰如果都係肥佬唔打招呼嘅就算啦
又話去第二個po做乜, 又話選擇性失明咁咪唯有俾d證據你睇下, 費事等你做駝鳥啫
我發現你都幾喜歡偷換概念

明明判詞冇講變成「可以話係認為」
去哪個立場先行嘅地方討論黎做咩變成「你話唔入去」
而唔入去又等於睇唔到,假設資訊只係得個post有
勁多歪理
「成件事就係講緊閔點樣反骨」
點解個角度要係你去決定
E句好代表到你立場先行嘅態度
你鍾意啦你鍾意扮盲唔睇第二段我都冇你符㗎係咪? 我又冇得禁住你個頭讀俾你聽嘅
我叫其他人去返專門傾呢單嘅傾, 關你咩事呢? 你要搭嘴, 即係你都想參與啦, 但你又唔想入去, 咁我咪唯有喺呢度話你知囉
即係你覺得我話唔想喺度傾=由得你鳩up都會唔理?
你分清咩係立場, 咩係事實先啦
我鍾意啊
大家一齊扮睇唔到對方嘅point law
我表達去一個立場先行嘅地方無意義又關你咩事
「你要搭嘴, 即係你都想參與啦」又開始偷換概念
我出聲,可以係不想fearnot 參與,曾加仇怨,唔一定係我想參與
你成日冇推論,就直接去你想嘅立論,中間都無邏輯crazy

「即係你覺得我話唔想喺度傾=由得你鳩up都會唔理?」
又打稻草人了
你又點會知我諗咩,成日亂用「即你」去人格謀殺人,好恐怖
「即係」
你分清咩係事實,咩係事實嘅全部先啦
樓上嘈交同埋唔係傾fim寶嘅野麻煩出去慢慢傾
就係等緊Ching 出聲

啲透卡幾靚
發覺你講野都幾on9真係笑你on9都唔驚你會嬲
「我表達去一個立場先行嘅地方無意義又關你咩事」
你搭我嘴仲問關我咩事?
「我出聲,可以係不想fearnot 參與...」
所以我咪叫喺度講嘅人過隔離po, 唔係叫所有人過隔離po
「你又點會知我諗咩,成日亂用「即你」去人格謀殺人,好恐怖」
你條盲撚睇唔到個「?」
ok啊, 我一開始已經叫人過隔離, 係條友9upper

你傾newjeans事件,唔通你關hybe 事呀,九唔搭八
「所以我咪叫喺度講嘅人過隔離po, 唔係叫所有人過隔離po」
咪答左不想fearnot參與,增加仇恨,你盲左?
有「?」一樣可以做到相同效果,你講緊咩
你回應我一定回覆
你停我停
想hybe收皮但支持NJ
其實好茅盾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞