[IOS] 龍珠 爆裂激戰(278) 屌那星冇人開po

688 回覆
1 Like 0 Dislike
可能執
真係cell max
堺仔估咩都中
超BOSS隊最重要既極力卡,中唔中意都要抽
200%超激戦、BOSSキャラリンク
無凸/虹 

登場時演出切れ仕上がり
超BOSS染め超HEROなし

DEF92/113万
アクティブDEF1012/1244万

気力24ATK2075/2664万
追撃ATK1328/1725万

アクティブATK2170/2780万

開as 有過千萬防
仲要係黃幣有補底,無呢隻不如del game 算
要抽幾多先補底?要留石
你係肥松私家雞
宜家咪又係過曬關 wfc依啲咁柒嘅卡面
應該1000石保底掛, 我依家有6000石一定夠抽1隻
理論值好似1000石,但有抽多左既垃圾卡可以換返COINS,正路會小D
200%サンド・汎用リンク下・4ターン経過&仕上がり後・カテゴリ染・超HERO無し・必殺3発でのATK,DEFは以下の通りです。

0凸:ATK2289万+1466万+1598万=合計ATK5,353万&30%会心、DEF92.1万+30%軽減&アクティブ使用時DEF1,012万
4凸:ATK2939万+1903万+2061万=合計ATK6,903万&30%会心、DEF113万+30%軽減&アクティブ使用時DEF1,244万
大波隊一邊獸飯一邊cell max
硬到無朋友
Active skill一野俾到999%咁撚癲
一年之後=廢卡
唔怪得熟口熟面
請問9週年的卡池 是什麼角色都會有嗎 我也是二週年那時候入坑玩了一陣子就停了 太累 最近剛回來玩 什麼卡都打不贏關卡
???
啲cat 少得可憐
切札同命運決鬥已經係夾硬比
竟然呢個時間出呢隻
又要有超hero、boss/人工,食到200%隊長,除左大波都好難有第二條team 夾到佢開到全力,gamma 又無咁多張卡
最後手段佢又冇講錯wo 係紅帶軍最後手段黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞