(獨家) 張秀文嫁豪門後絕迹幕前屢傳大肚 素顏行街仍難掩咪神身材

146 回覆
30 Like 90 Dislike
條仔咁似兆萬個小龍
其實以上既野好基本 讀邊間U都唔洗作假呀 只係話佢勤力同肯露

靚就一定唔靚 戲更加可以用屎黎形容 但只係想講嫁入豪門唔係全部出於僥倖 都要有以上基本既學識同人地睇得上既身材同性格 大把女藝人肯露啦點解係佢姐 最低限度就係好識做 嫁左入去完全消失幕前 有啲驚死唔知佢飛上枝頭變鳳凰咁
Ching你錯 化左都唔係靚
龜公咁撚樣
平民出生身無學壞
讀到書 (佢嗰個年代,只有少過20%學生入到 UGC 學位,只要入到八大都已經算叻)
雖然入行後浮浮沉沉,但至少無乜負面新聞,照估都無乜用茅招搏上位
雖然心態上都一定係想搵好碼頭,但又唔算好強求嗰隻
如果真係搵唔到,睇落佢都接受到現實的
都算值得平民女仔學習
唔夠有錢
比盡400
加多1舊環保吹
有波咪得囉
張係唔錯出得廳堂,好過娶果件band3低學歷mk雞陳詩欣
咁撚樣衰
佢自己都話係

男嘅都可以㗎,袁偉豪 alan po,大把
J過
點醜法
對波咁撚正
樣都ok
處應該唔會咁大波

條仔條眉咩事

你溝到 氹到 你都得嫁 你條毒撚比你係女 咪又係豬西大肥婆
佢老公個樣令人想知佢係做咩類型既金融可以年賺千萬
王晶的形狀
之前拍拖都唔係有錢仔啦 唔似雞到出面 都算係咁
可能佢係有心搵老細 咁其他未上岸就學下人地啦
唔係咩都做到出哂面既 豪門郁唔想有個多負面新聞入去啦
想睇衛詩理
2010年,參加HKDI Fashion Competition Performance獲得冠軍,隨後被Jam Cast發掘並簽約成為旗下模特兒,正式開始模特兒工作,2011年以陳思欣之名,參加《FACE》舉辦的第二屆FACE USTAR大專校花校草大選,贏得校花第二名和網絡人氣UStar Girl,備受注目。
2017年11月1日加盟無綫電視。
2021年4月由基本合約轉為經理人合約藝人。

一睇就係帶佢出黎 一係er都唔er 完全加入唔到話題 一係就亂咁吹噓
https://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20161222/mobile/odn-20161222-1222_00282_001.html

標題:張秀文王晶酒店密會兩粒鐘

內容:日前約晚上七時,化淡妝、戴眼鏡的秀文被拍得獨自步入尖東某酒店,雖然打扮樸素只身穿緊身Tee,但仍難掩強勁身材,上身的公仔圖案更逼到變形,下身則穿短裙騷美腿。未幾,王晶單拖現身酒店,兩人會合並到酒店內的日式餐廳密密傾足兩小時,看來有不少電影大計商討。傾到約晚上九時,兩人一同坐電梯離開酒店,齊齊笑晒口明顯傾得相當投契,王晶更甚有紳士風度接載秀文上車離開。

Cls
怨晒成個世界都唔承認自己廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞