樓市未爆個陣d 連登仔仲個個樓市gogogo, 又話個市4只升不跌,到大冧市個陣就一味told u told u

98 回覆
19 Like 29 Dislike
d稻草人俾佢打撚爛曬
佢成個topic講既野我都冇講過 我又係連登仔 其實佢已經要收皮
不過你由佢地打稻草人啦
最仆街係d aa狗
對住樓淡就話凍飲only
對住買左樓輸錢既就話買唔起唔好買喇

人地真金白銀成百萬咁蝕
佢賺個幾萬蚊佣人地仆街佢無同情心仲要笑鳩人
唱高散貨
樓市gogogo
樓市gogogo
樓市gogogo

廢事俾人狙擊
物競天擇
佢要課金
房屋台啫 唔係買樓台喎
租樓唔得咩
樓淡會唔會入埋手機台叫人唔好買手機
入硬件台叫人唔好砌機
好格硬,個d野關樓淡咩事?
正確既比喻係財經台淡友
簡單啲講就係講緊冇參與場遊戲都要加把口
財經台班淡友睇淡都會put呀
房屋台班淡友樓又冇又要學人加把口
人地傾緊買邊度加把口叫人唔好買
正如手機台班友討論緊買邊部手機跟住有條叫佢地唔好買
汽車台討論買邊部車又叫人唔好買
旅遊台叫人唔好去旅行
玩具台叫人唔好買玩具咁

房屋台班廢淡真係最特別既存在
唔見得班賤種傻好有參與喎,社會垃圾水鳩人買就叻,掃哂啲樓未呀

咁撚柒多廢話,同連仔講有樓契先俾入囉
租樓唔係樓呀,房屋台你話事咩

用埋啲垃圾比喻以為好撚醒,躝去幫你老母執骨掃墳啦
你呢啲傻閪係咪assume晒討論買樓既人都係aa
你呢啲傻淡老母生前做雞都係得公屋住真係慘佢屍俾南亞佬掘出黎輪緊喇
快啲去望下
你咪又係FF樓淡無份參與,再唔係咪公屋仔囉

升升升,升條毛咩,你老母升仙樓市都升唔起啦

面對跌市現實啦垃圾
租樓咪一樣俾你呢啲公屋狗笑
公屋狗邊有野輸
即講即有,咁快就變公屋仔

蠢極都叻過你條傻鳩睇錯市,賤種狗咁撚柒多廢話有撚用咩

撤辣升咗幾多呀垃圾
你50智商都冇真係慘
理撚得佢升定跌 跌都要買樓關你呢啲公屋狗撚事咩
冇樓我就唔會好似你呢啲廢人咁入黎房屋台呃水吹啦
夠你條傻閪曼狗賤種同你捧同一隊真係慘
有個弱智仔拖低球迷智商
我理撚得佢升定跌
無單開就咪嚟吠,無錢買樓推高樓價,就俾心機call客啦,幾百萬樓都無客,畜牲不如呀
你條柒頭個契家佬同你老婆玩緊sm成身都係精喇
仲上黎連登覆po
樓淡就係睇跌,你講理得佢升定跌

痴撚到語無倫次,唔怪得俾人笑
你咁諗開心啲咪好,繼續活喺幻想世界啦賤種

睇錯市俾人撚完一鑊又一鑊,谷埋谷埋係慘啲
aa狗死全家啦最撚憎aa狗
希望全港aa狗同你一齊出街撞車死
唔洗屈我係aa狗喇
起下我底數下我房屋台開過幾多po吹奏個樓市啦傻西
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞