[3-0/2-1?]2023-24 NBA季後賽討論區 (53)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
講真,今年入唔到西決個幾隊,你會唔會話塞100%贏到。唔講100%咁誇,55開:金塊 雷霆 快艇 76人 紐約,仲有無傷嘅鹿同熱火,係塞自己實力唔夠先俾人睇唔起。往年打butler都輸,點叫人服佢哋今年攞冠。
金塊下季真係要郁人啦,無論正選同bench都要清瘀血
咁樣一成不變法仲話唔係浪費三屆MVP Jokic癲峰
係咪拎得一冠就學勇士咁玩功勛籃球
你地班友

唔好咁小學雞啦 喺人面前揮拳但話冇打到你冇掂到你嗰啲

你成個東決冇上過公海睇過?又係一話你地hater 就冇啦啦有心水咁清話今年冇抽過水
澳洲
其實冇人笑過佢地今年wo
就算今年拎 咁既陣拎都好應該啦下話
但佢應該要champ到同埋佢champ呢兩句野都係事實黎架wo 應該要champ到而又champ到咪叻囉 跟住又話我地會恥笑
點解要咁嬲?塞fans 自己好冇信心?
白帝值得 但我又麻麻地綠軍
agger
其實你睇返embiid、joker、字母呢啲大器晚成嘅好明顯係天份波,係嚟到美國有好嘅系統同人才先變成巨星
MPJ上年final尾段已經唔出佢
今年關鍵時刻又拎唔到分
希望佢改善下穩定性

但睇木狼雙塔真係睇到燥
頂薪但0低位進攻
mcdan 好似dort 咁守可能都得
KP係要一堆側翼幫手先得
變做榮叔個仔
連d 二輪新仔都敢來戲耍DPOY
Oneal 屈體型?
佢d技術屈撚到爆 咁撚重咁撚高 仲可以係籃底下面跳舞
仲有邊個做到
太誇張 打狼應該會輸 格食格
雷霆幾慘
PJ + DJJ 今輪既命中率
dort有體型 又敢對抗
真心灰狼無一個貼到嘴到luka咁近
東岸冇fans
22年打晒網鹿熱勇都比人笑choke 幾年
我係譚真係寧願年年咁輕鬆入算
上輪塊輸果幾場 油雞基本上係1打9
條傻閪5毛小子又上水抽金塊 死開啦柒頭
Mb本身係史上吹最大draft第3pick
Foj騎士champ嗰時咪又係榮叔入關鍵波

唔好用foj同小牛雙星比
唔會有呢一日
高佬比人拉出去攻
好似得ad跟得到d腳步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞