Serviced Apartment推介

12 回覆
1 Like 0 Dislike
嚟緊屋企有啲事需要自己出嚟住大概半年度,
租盤又冇咁短租之餘又要買過曬啲嘢,
廢事煩,所以要搵serviced apartment 暫住

想請問吓大家有冇好嘅serviced apartment推介,
目前考慮九龍大概$15000-$17000/月內,2人入住嘅studio 都可以
紅磡有
比多少少
係咪海灣軒嗰啲?海灣軒我見有啲網上comments話佢其實唔係全包,好似唔包清潔同電咁
2020住過海韻軒16500 兩房六百六十尺有會所gym 泳池有shuttle包上網水百佳送上門
誠哥啲嘢性價比幾高
係中電唔係佢所以你要俾電費
我email過佢,但係冇收過電話/email,我見網上啲大陸人評價話隔音好差
市區萬幾蚊租到600幾尺算好好
不過係咪唔包清潔?
之前問過最少要租半年
係班嚟讀大學嘅學生麻撚柒煩姐
俾個小小錢要求多多姐
而家未必呢個價因為仲係疫情
個陣啱啱賣咗樓暫住陣先
包清潔好似唔貴一個月四五舊
佢哋有housekeep
大學生一定日扑夜扑
咁啱有個租客冇得扑野又比人嘈住
咪走去投訴lor
我website見到係收費,應該真係齋租單位咁,
不過我啱啱打過去full咗嚕所以冇得考慮啦
最近啲酒店仲抵住過啲serviced apartment
如果唔係一定要煮嘢食嗰啲短租嚟講真係可以考慮下住酒店,不過比起之前貴咗好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞