河馬話何伯一晚5次

250 回覆
511 Like 58 Dislike
何太寸爆面民直認面皮厚
何太在直播中更表示:「我一早想同老公生個BB㗎喇。」何太之後還自豪說:「佢啊,一晚五次㗎!哈。」說話之前還見到她噴飯。對於有網民留言直指何太面皮厚,她寸爆說:「如果我面皮唔厚,畀你哋咁攻擊法,點頂得順啊?係有啲厚㗎!」之後何太表示無帶後備電池,直播快將完結,更即場與老公咀嘴,咀到有「啜」一聲,笑得相當甜蜜。何太還直言何伯無老人味:「佢連一啲口氣都冇。」

另外,有網民指何太一場兩小時的直播,已經賺取逾萬元課金,笑說:「你地啲打工仔女每日捱更抵夜……眠乾絮濕……捱生捱死每日踩OT……都沒有她搵得多……有沒和我一樣覺得人生好灰?😓」

https://www.stheadline.com/realtime-entertainment/3348179/%E4%BD%95%E5%A4%AA%E7%9B%B4%E6%92%AD%E8%88%87%E4%BD%95%E4%BC%AF%E5%92%80%E5%98%B4%E5%92%80%E5%88%B0%E5%95%9C%E4%B8%80%E8%81%B2%E5%86%A7%E7%88%86%E4%BD%A2%E4%B8%80%E6%99%9A%E4%BA%94%E6%AC%A1%E3%97%8E-%E7%96%91%E8%A2%8B%E9%80%BE%E8%90%AC%E5%85%83%E8%AA%B2%E9%87%91

加埋都成百歲,呢D野唔洗拎出黎講啦,真係好肉酸,啊伯係咁勁,不如何伯教返其他啊伯啦,教人飲靚湯啊嘛?
1晚5次起身痾尿呀?
柯夜尿咋?
一樣姐 肉便器
你地直播做愛我課2蚊
死廢老一晚硬5秒都唔得啦
5次
一晚五次?
未有何太之前何伯點解決?
一定勁過後生仔

講緊不舉
邪骨能勝正
佢話啲湯冇嘢都冇人信
何伯性欲強有乜出奇

如果唔係
都唔會生五件不孝子出嚟啦
一晚五次屙屎?
唔怪得話勁過後生仔, 原來係真
一晚5次夜尿?
5次 何伯無呃人 勁過後生仔
邊個課金俾佢
睇嗰D真係犯賤
咩人先會課金 真係神奇
阿伯郁一下計一次
啊"何太"抖音教女人做pick up artist
咩人先會睇佢
幾十秒未射就軟左,搞左5輪先出到
對唔住
何伯亂吊河馬
對住河馬都起到係勁既, 欽敬 欽敬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞