Natural 8 濕鳩系統實錄

159 回覆
6 Like 37 Dislike
好撚正常炸喎

你用gto 去打呢啲濕尻野
我係想講佢成日出現低機率嘅情況
上面連出兩張kk嘅機率冇記錯係0.3%
所以我先cap出黎 冇話過唔比bad beat
CHING你黎搞笑嗎
唔檢討自己就係會繼續輸 輸到佢唔玩或真係檢討自己
你落場打都會遇到呢啲情況喇

唔通你又屌個派牌咩
抵輸
正解,佢拎大牌就無視牌面,夠做埋黎! 點知人地真係夠做
講真,turn 打到allin 對家得1 out 我都輸過兩次,無野再可以打擊到我

live game flop top set allin 推人AA call 都比人中番隻A。
nut flush 對家gut shot 都可以開條同花順,你話仲有咩可以嚇到我
揸full house 俾人撞嗰更大full house就話者
樓主成日two pair 三條以為自己好大俾花蛇打
見枱面四隻花/差一張牌就有蛇都覺得自己two pair三條好大咁
咁多位巴打講嘅我都有睇
我係打得太衝動成日博人冇牌
打得差輸都抵 不過我相信好快會回返本 謝謝大家
加油!
師兄你未夠班打NL50呀..
老實講NL50已經係高手場
你贏到低級別先升啦
冇人會同你討論點打架
你連個基本遊戲波動都未了解
當你輸完手牌係聚焦緊個運氣唔好而唔係自身檢討既時候
難聽啲講你連同人討論既資格都冇
有幾奇

打live試過Pair Board + 4 Suited card

打到三家all in

K 花 SB撞 A 花 BB 撞boat UTG+1

Poker乜都有可能

(K花後手跟人All in 果個係痴線既,唔洗講)
現實都會

唔通六合彩就沒人中咩
POKER難講,但收左平台派牌錢都要食埋你隻 車,有D過份
你定啦 全世界對數字概率最敏感既pro都係入面搵食
如果睇個數據唔係正常一早比人屌撚柒
定乜鳩,如果要出,出係普通場咪得
普通場一樣睇到啲stats
一樣大把數學pro
跟本唔關大細事
人地抽緊重水本身已經暴利緊
仲take risk搞啲細game幾百usd?
照你咁計 玩呢啲都係水魚
娛樂玩家咪係
玩得叻果啲咪beat到個水
澳門抽水一樣重架
但一樣養活到一大班人
香港發生地震既機率都係好低 要發既時候就放大左
冇放大 因為我入池率都低 都仲係咁出現
今日flop set reraise對家allin我接 river 中full house反cup我
都係忍唔住post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞