依家黃埔都有得吃我哋中國人噶重慶辣面!

19 回覆
1 Like 41 Dislike
在內地經常吃的遇見小面竟然開到香港啦!!!
在黃埔逛完超市路過,還以為看錯了,驚喜😍

🍜 紅碗豌雜面套餐
攪拌均勻開吃,豌豆綿密的口感配合辣醬,這一口太愛辣!不同辣度可選好貼心。套餐可自選配菜,➕了青菜🥬擂椒(超爽脆、牛肉(好入味、豆腐串(會爆漿!再來一份炭烤腿肉,點套餐就能低💰搭配各種小食,太滿足了!

🔥虎皮鳳爪小鍋冒菜
麻醬是點睛之筆,口感層次更豐富。鳳爪燉至軟爛,輕輕一抿即可脫骨搭配冒菜的麻辣鮮香,胃口大開。滿滿一鍋里有魚片、丸子、蔬菜配粉條,加配一個招牌鹵蛋又Q又彈好入味

㊙️制脆皮半只🐔
金黃酥脆的外皮包裹著多汁🐔肉,輕輕一咬肉汁四溢,搭配上特製醬料,外脆里嫩

🍨 琥珀冰粉
吃完辣的來碗冰粉簡直太享受,清甜晶瑩剔透顏值太高了,撒上椰蓉點綴,一口椰香,清清爽爽好夏天

汕尾海丰拌面屌打佢啦
睇到就好想食

-
其實重慶辣面有咩好食
返深圳食好過,一出蓮塘口岸已經有一間
狗都唔屌
我係狗 我屌喎!你柒撚到
黃埔班偽中產係食呢d 啱架啦 食多d啦 蒙撚
你老母
你老母生到你噶噶噶咁叫 ? 屌你老母成隻豬咁
辣撚到死都係D大陸poly妹去食
噶噶噶你老味咩大陸仔 屌你老母!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞