[冇得食雞胸T_T] 曼聯終極FF挽留坦蛇暨轉會吹水區 [2736]

1001 回覆
30 Like 8 Dislike
走啦,琴晚兩球onana 斬比你單刀,
兩球你都拎咗身位都可以跑輸比walker,
其實已經宣告咗你呢場波係無入波嘅可能...
反而想列斯贏
而家有mainoo 其實都好大機會做到mu 嘅fdj
季尾復出加埋踢得得30分鐘,一嚟就要踢強度咁高嘅比賽算係咁啦,咪做咗個好靚嘅間接助攻
睇Threads竟然有00後妹豬捧曼
遮得好呀!

專心做防守,但殺完啲波大部分交唔番上前場,幾下連轉身都好辛苦

變相更加依賴Martinez交波同Mainoo帶生個波黎做transition轉守為攻
Varane🗣️: "It was my last match with Manchester United . I had to fight to come back from injury. I did it for my teammates, for the fans, and I am very happy about it. I arrived on time to be able to help them. We didn't give up. It's just happiness."

🗣️: "The game plan was to block the axis, take them to the side and slow down their game. That's what we did very well. We defended very well. Afterwards, we had to be efficient on our counter-attacks, playing behind their backs It was effective.

華記
似會落腳剷唔中/亂傳波

咁快去咗睇F1
本身想自轉 雞寶 馬度基 3揀2,係梅狗廢咋
大把
難怪南閘唔要你
圖呢?
驚畀人即場炒
華記都去左
一億轟落自轉度根本就係開季輸兩場柒嘅,班fan 反格狗,於是就一億轟落去坦克度,開張投名狀嚟轉移視線
小妹10後都捧曼
1910後?
食過?
蛇占:屌你輸咗我煩少好多嘢
有祖夠mk
幾個都去咗
仲有猛同華
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞