保錡極冧菊梓喬IG花式狂讚女方 傾運動經 網民爆疑似相約買糖水?

213 回覆
18 Like 148 Dislike
死狗公
冇人話佢係假做 但做運動做到日日宣揚 係咁講自己做
諗住用呢啲改變自己形象 唔係叫利用?
實質就本性冇變都係咁撚賤
點會follow呢啲垃圾
成班女癡住條MK博出位
佢不嬲都有問題㗎啦但係佢又好似乞狗三咁有好多傻閪Fans幫

偷食都不在話下,人哋許志安黃心穎就要俾人封殺,佢仲可以大搖大擺喺度開live屌人,仲有周圍DM性騷擾其他女網民

嗰陣有人幫佢解釋佢只係屌Hater,我真係好想反問,明明係佢做錯事要開Live,佢當刻有咩資格屌任何人?

然後又有人話條女有覆即係本身受溝,但係呢隻狗公話想睇人哋對波入面啲嘢,又錄音叫人拉低俾佢睇,我真係第一次見人咁樣溝女

早幾年就成隊Error串炎明熹,而家就話欣賞人,一日到黑話鍾意Yumi,成件事真係好狗公,靠屌CCTVB上位嘅Error真係香港嘔心之最,一隻乞狗,一隻狗公

知你咩料啦乞狗三!幫你嘅志偉哥舐鞋底

笑一個啦狗公!快啲跑去TVB門口等你偶像

大家都無睇錯呢條垃圾狗公
讀書唔成,不學無術,智力偏低,一事無成,做人最大動力就係屌西

做人最緊要知道自己定位,既然本身係一件垃圾,點解要比藝人包袱影響?做返自己岩架喇唔好有束縛?
咪傻啦

現實中如果好似佢咁人哋已經報咗警,上次性騷擾人,結果比人放晒啲對話出嚟公審都仲未驚,佢再係咁實有一日賴嘢
poki最後都會偷食第二個
詳見沙律
佢唔係唔鍾意大波妹,佢係無大波妹冒險揀佢
蔥蔥點都唔會公開啲仔啦 少幾多毒撚fans
加埋宋雨琦
巴打你自己上193 IG睇廣告多到
另外三個無咩廣告
佢而家成日扮正能量
一開頭都冇乜野
但之後下下都講做運動
勁撚煩
痴線 叫埋自己fans留言比條女
保錡越食越老係咩野玩法??轉向MILF?搵阿姨包養?
夏天是雜交季節

老MK 妹易食
夠你有病?
見錢開眼viu 打手賤種
Poki收皮啦 唱歌又難聽
上次music panda真係聽到要洗耳
你咁護佢,唔爭在俾埋你菊花佢插吖笨!
出火啫
又唔係過人世
不嬲正
唔係護佢,係講事實。

嘔唔嘔心唔係你定義,而係條女定義。如果有一日佢中途轉基,走過黎溝你,到時就係由你去定義佢嘅手法嘔唔嘔心
要去到傷天害理殺人放火級數先屌得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞