[龍之心戰鬥英雄] 五月二十九日田泥八場賽日討論區 I

536 回覆
0 Like 3 Dislike
可能就係專登逼榜尾堆外藉走
攞住支槍逼你賭?
都叫練過馬王
魯梁薛等等先啦 數漏咗周瑞麟
做過蔡副練實有得升
爆左缸仲得番十幾分
留得黎季尾都要OUT
桀驁之戀呢個名真係好靚馬王名
我周得兩隻
尋日入場親眼睇佢 勁靚
爆晒肌肉
威哥呢2日重兵
台山仔冇啦
佢有資格講:在鞍全是_ _
5/26 馬PO精選

第一組

R1 環球英雄 (Machico) 輸
R3 明亮天下(比寧咸豬手)輸
R4 勝利之皇 (奧哥) 輸
R5 智智多寶 (俊歡騰) P$18
R7 將王 (poom) 輸
R8 綫路萬里 (小廢青) 輸
R9 大才 (逝) 輸
R10 球星(周俊樂)P$15
S1-1 幸運銀幣 (習大大你好) 輸

第二組

R1 同得威 (lol_A0dude) W$25.5 P$12.5
R3 十八掌門 (初仔) P$18
R4 龍騰飛翔 (天魁星) 輸
R5 幸運星球 (蘭仔) 輸
R7 大至尊 (wemby) 輸
R8 精英雄心 (軼軼去偷歡) P$43.5
R9 實力派(嘉殷點睇)P$19
R10 馬林 (夏冬相) 退出
S1-1 野田巨石 (Ozil) 輸

第三組

R4 紅逸舍(良少)輸
R5 晨曦儷人 (巴拿馬運河) P$39
R8 加州動員 (Messi_Lingard7) 第四
R9 步履如風 (鍾易禮) 輸
5/26 馬PO精選

S2-1 喜爭先 (Machico) P$20
S2-1 靛彩薇 (習大大你好) 輸
S2-1 道安問候 (poom) 輸
S2-1 勇大帝 (黃獅虎) 輸
S2-1 地平流金 (逝) P$20
S2-1 多伶俐 (軼軼去偷歡) 第四

S3-1 多產巨匠 (Machico) P$11
S3-1 高樺勝雪 (習大大你好) W$26 P$12
S3-1 童話傳世 (poom) 輸
S3-2 歌劇女星 (黃獅虎) P$16.5
S3-2 紅寶驪珠 (軼軼去偷歡) 輸
S3-2 夜飛鼠 (逝) 輸
馬PO精選龍虎榜 (已計算5/26成績)

逝 892.5
俊歡騰 831
初仔 712
大腸 492
天魁星 489
嘉殷點睇 462
方嘉柏金寶旼炡 453
lol_A0dude 415.5
早梅結青實 379
貓 340
恭敬不如藏拙 297.5
軼軼去偷歡 28
奧哥 -20
繪麗奈 -65
鍾易禮 -93
摸lin佬 -130
李典 -133
小廢青 -148.5
尹普美 -200
十則圍之 -204
何洛瑤老公 -235.5
田泰安兪真 -300
比寧咸豬手 -313.5
Chovy -374.1
Messi_Lingard7 -392.5
習大大你好 -420
Ozil -469.5
迷肥 -501
黃獅虎 -535.5
wemby -538.5
巴拿馬運河 -549
夏冬相 -600
蘭仔 -614
周俊樂 -690
戰羊 -724.5
poom -776.5
良少 -948
Machico -1017.5
戒唔賭 -1100
馬名黎計
goat:
烽煙四起
5/29 馬PO精選 (第三期: 4月至7月)

1W9P賽制
今次報名時間係星期二下午8點半
報名時要跟返 R_ 馬名(User名)
是次精選會分3組
大家報名後,需要提供論點支持你的選擇
如未有論點,將不會接受你的報名
是次精選只限先前已參賽會員參加 (名單#114)
4/28開始,連續五期賽日無參賽嘅會員會被取消資格

報名方法鬥快,撞組會自動歸隊做第2-3組
次序以回覆ID(#xxx)為準
邊個reply開始計/截止就跟連登個鐘

以下會員因連續五期本地賽日無參賽而被取消資格:

黃禮志老公

祖殊基迪
WC他巴
綠木
bot
楓可憐
台山仔尋日死咗啦
呂健威仲有大把貨
賤閪啲馬贏極都好似有分喺手咁
每日出1隻都夠贏台山仔啲垃圾馬 日撚日出發財大師 連連歡呼 無敵精英 睇見就煩
梗係啦
小何騎低8分
希狗森騎低12分

呢兩條垃圾都贏唔到時擺潘狗就擠多兩三場
伍鵬志收pp多
威就多ppg
梗係後者著數啲
咁呢啲無辦法 唔到你控制 但你lead緊十幾廿場果陣調整唔到 下半年啲馬跑到咁就你自己問題啦 尤其堆密出馬 不斷出減到分數新低都無成績 咪姐係呢掂招根本唔work

不斷跑殘啲馬 而家成個倉都頹完全贏唔到馬 自己問題居多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞