坦哈格擲下豪言 曼聯若放棄他 就只能到另一間球會繼續贏冠軍

16 回覆
20 Like 0 Dislike
曼聯擊敗曼城奪冠賽後採訪中,一名記者問到了坦哈格會否離開曼聯,坦哈格霸氣回應:「連續兩年贏得冠軍,我認為很不錯,但不滿足。如果球會不想要我,那我會去其他地方繼續贏獎杯,因為我的生涯一直在贏冠軍。當球員不在的時候,我也沒辦法訓練或執教他們,他們也沒法拿出表現,球隊也得不到想要的結果。當你說這些事的時候,很抱歉我要這麼說,你對足球和管理一無所知。」

今次坦sir一鋪反CUP一場波 曼聯有得踢歐霸收復返聯賽失利 阿仙奴無得踢社區盾 車路士降grade踢歐協聯 紐卡素冇得踢歐戰 抵佢咁得戚
贏波功在坦sir
輸波敗在球員
永續坦sir
一朝得志
坦sir
走啦含家鏟 仲撐
聯賽負得失球啊
點解釋呀
踢到歐霸=排第五
過程5重要, 踢英超5係攞冠軍, 就係爭歐戰席位
逼走我牙朗個單仲未計
阿朗仲雞胸緊
坦蛇唔教波可以考慮加入香港政府做反駁隊隊長
其實咁樣講,咪又係個句「冇人係可以一個人大過間球會」
我係主席/CEO ,佢講完依句,即刻官方宣告炒佢。
高價買埋啲垃圾當冇事發生?
公關嚟講坦sir真係英超第一
過嚟傑志攞杯一樣姐
你見政府會有事發生?

回佣收齊,理撚得你
仲全部傷撚晒
個個都係尼馬,爭在未放假返鄉下開p
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞