失職父母長期「用汽水泡奶粉」餵女兒 4歲女童「牙齒全爛光」糖尿病腦死

59 回覆
22 Like 6 Dislike
俄亥俄州一名4歲女童因糖尿病酮酸中毒去世,檢察官指控女童父母長期忽視與虐待女童,還經常泡奶加汽水給女童喝。這對夫婦被控犯下過失殺人罪,面臨最高可能13年的徒刑。

41歲的塔瑪拉(Tamara Banks)及53歲的克里斯多福(Christopher Hoeb)涉嫌虐待親生女兒卡米蒂(Karmity Hoeb) 。卡米蒂於2022年因為糖尿病造成腦損傷去世,據檢察官稱,塔瑪拉經常給女兒喝混合了含糖汽水的嬰兒配方奶粉,但4歲的卡米蒂早就應該戒掉奶瓶了。

直到卡米蒂出現嚴重健康問題,臉色發青並停止呼吸後,塔瑪拉才打電話叫救護車。卡米蒂送醫後被證實腦死。

檢察官還指控,卡米蒂在其短暫的一生中大部分時間都遭受了忽視和虐待,並且沒有適當的營養和醫療護理。他們還發現,沒有證據顯示卡米蒂去看過牙醫,而且在她去世時,牙齒已經全部蛀爛。

「這是我遇到過的最悲慘的案件之一,」檢察官薩普說,「這個孩子本來不必死。」

在聽證會上塔瑪拉坐著輪椅出庭,對於虐待女兒的指控她辯稱:「我以為我在照顧她。」而檢察官則氣憤地說,「成為一個好父母很難,但你至少會期望成為一般的父母。不知道該怎麼做並不是藉口。」

https://today.line.me/hk/v2/article/l23w3o0
咩人都有,美國最多

用Mountain Dew沖咁撚癲
Dumbfuckistan
估中美國
本身都咁能樣,仲想點
white pig不意外
唔會架連登白人係神聖既,一定係混血
咁你哎呀老竇扶拉夫呢
港男/白男做錯嘢會focus職業無視種族同性別
南亞/黑人做錯嘢會focus種族無視性別
白女做錯嘢就會focus 性別無視種族

大把位走㗎佢哋
總之點都唔會插白人/直男群體
痴鳩線
點解呢條死肥婆成團脂肪咁樣都有人肯扑佢㗎?
唔係講笑,癲起上黎既美國佬真係好撚癲
原來蠢蛋進化論唔係電影
係記錄片
其實一句「你可以上網查」已經ko咗「唔知道」呢個理由
弱X智個細佬仲要咁得意
呢隻嘢極甜,我飲代糖版都覺得好甜
*紀
好多國家禁呢隻嘢
唔係汽水黎咋咩?
以前香港都有賣過
呢d人點解要生細路
個女人成37歲先生仲要本身痴肥 都生到出嚟 好野
痴撚線 呢支野難飲到入唔到口 點解會有人飲得落
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞