原定五月返港 家族辦公室現羅生門

17 回覆
5 Like 1 Dislike
會唔會條女自己拎錢出嚟租個 office 一個月當做咗
暪天過海
呢條女根本就唔係果個層次去玩呢個遊戲
柒到咁不如收檔好過啦
條女帶王子喺大陸搵過一水啦
如果唔係南早多事,已經喺香港搵多水
王子個邊收唔到錢發爛炸?死八婆過數未呀
大家都係老千,相煎何太急
不如叫佢嚟好過,都係王子,又識唱歌
睇返咁多報導,呢件所謂「杜拜王子」只係杜拜執政家族嘅超遠房親戚叫做掹車邊有Sheikh稱號,本身仲要只係個喺政府做緊auditor嘅公務員仔兼且業餘做吓歌手,成個背景頂盡只係個阿聯酋嘅中產階層。

呢壇嘢似係呢條肥婆經沈運龍識到呢件「王子」,佢戭睇中人哋有Sheikh稱號可以輕鬆包裝佢做「杜拜王子」嚟搭棚搵食。
本身盲追家族辦KPI而且重量不重質嘅政府都落咗叠個雞棚成功食到大茶飯在望,但佢個棚太過高調搞到傳媒玩起底就拆穿個所謂王子嘅真實身份。
嗰條肥婆搭呢個棚應該背後搵咗唔少金主科水,所以依家就急住要「王子」返嚟香港做埋下半場枱戲先收到科,但「王子」擺明返到杜拜受壓無得隨便再嚟香港做戲子,結果就搞出今次佢幾時再嚟香港嘅羅生門。
姐係由頭到尾都係呢條女搞事啦
呢條女究竟係乜頭乜路
應該係想食香港雲軌條水
點知俾第四權玩鳩
麥小姐想夾埋王子cap9政府水,點知偷雞唔到蝕渣米,玩到人地王室要出聲明,而家擺埋政府上檯
lm
成個搭棚事件唔只政府諗住抽水柒左,仲有一堆咩智庫抽水集團加學棍恆生大學柒
跟本就係為空鐵搭棚 唔知收咗幾多錢
大陸一條都冇
如果唔係爆出黎 隨時拎到啟德/慈雲山百億空鐵合約
其實空鐵都幾好。佢做唔掂有無其實實材真料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞