會德豐Park Season 大賣27伙!

16 回覆
14 Like 1 Dislike
會德豐老母就大賣,仲有咁多貨尾都唔大劈價撚賣得出咩

新盤持續暢旺,會德豐地產與港鐵(0066)合作的將軍澳日出康城PARK SEASONS,今日進行新一輪銷售,推出154伙,發展商表示,今日售出27伙,套現逾1.51億元,包括多組大手客入市,當中更有地產代理購入2伙。

原文網址:https://finance.mingpao.com/fin/instantp/20240525/1716641867454
撤辣音樂椅停左
當中更有地產代理購入2伙

aa咁有米

發展商實力雄厚,請立即收起坐返上3萬蚊呎先放
上一輪有一柱一房無人買,因為呢度有個post模擬個景係全困樓景,但過一排慢慢賣,個柱最後都賣哂,證明lumpsum細最後點都有人要
你個名
玩埋回佣都搞成咁
快啲劈價散貨算啦,唔好再發夢美國減息
大回佣大賣 27 / 154 ,真係好生意
減一,兩都冇乜用,實際按息唔會跌因為個H按個cap係超低,香港按息依家根本係低到癲
回佣回幾多?
一,兩厘
賣咁少得唔得架
5000啦 5000就考慮買
咁好生意得唔得ga
呢頭話有幾多幾多間賣咗 轉個撚頭話撻訂 呢年都聽唔少
個個一手盤都有回佣嫁啦
不過會記出名孤9寒 無粗佣呢回事
但原來係好事 起碼唔會好似隔離11期咁上唔到會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞