[真男女平等][有圖]17歲清純美少女超速自炒,害死男友同朋友,罪成判終身監禁

180 回覆
406 Like 10 Dislike
https://www.nbcnews.com/news/us-news/teen-murdered-boyfriend-100-mph-crash-toxic-relationship-prosecutors-s-rcna100636

On July 17, 2022, just two weeks before the fatal crash, Shirilla was driving on Interstate 71 with Russo as a passenger when she threatened to crash the car, apparently upset over a disagreement they had had, according to a prosecutor’s filing.

crazy girl
係咪扮飲醉想殺男友果單
呢啲就神蹟喇⋯⋯
條女有啲似me bean
謀殺黎架喎
但其他人瓜左
not all karen, but always karen
香港判案第一日聽咩
係亞洲有咩世界?
我住既地方得
初頭以為個toxic relation係話佢男友打佢鬧佢之類,
原來係條女打個男友+控制個男友
似係公主病啲friend黎.
搵有錢亞男富豪埋單(尤其英文較差嗰啲),亞男當中有唔少都有鬼妹虛榮感
抵死,一句唔開心亂鳩咁來無後果?
唔諗下佢個男朋友同個fd?
無撚埋條命呀
唔值得可憐
佢入去監獄乖乖讀書
諗清楚自己點解咁衝動

「好彩」今次只係死咗兩個人
電影會拍成佢俾人改車陷害
出獄之後要查明真相同為愛人摯友報仇
快啲嚟香港
30幾歲都唔嫌老
人傻錢多
男女平等
係嘅 唔勁
佢有冇後台?
大炒車完 佢可以完全冇事 塊面連條疤痕都冇
美國車咁勁既咩
心地咁邪惡幾靚都冇用 同埋坐完出嚟殘晒就冇狗公同情架啦
睇住佢喊到梨花帶雨咁, 塊面仲有baby fat 其實還只是個小孩
逃獄期間識到其他同伴,更加覺醒為替身使者
假釋點移民
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞