中環男子持刀斬人被捕 老婆身中多刀手指被斬斷 10多歲女兒後腦亦掛彩

164 回覆
93 Like 6 Dislike
起你底托咩,掛彩都唔撚識咪知你係大陸仔囉
自己水人出街柒咗,Spin去第二度,要人正面回應你知唔知肉酸架柒頭
所以你係on9仔無誤
收住人工水人有幾柒?
嘩,嬲撚到9唔答8,你柒到咁重咁撐得嘅
收美國佬錢?
大家咁話
嗱睇吓,一答佢就Spin去美國度
就係搏唔再講掛彩呢兩個字佢有幾柒
掛彩呀,蘋果日報呀柒頭,黨唔黨媒呀?
有會員承認自己收受利益策劃19年黑暴事件
https://lih.kg/3705082

唔緊要你認左收錢就得

幫你出名

大陸都用掛彩,原來唔關你係大陸仔事,主因係你弱智
俾你拎last comment掛尾彩我推返我個po先
縮啦?
咁撐冇用喎,入到嚟個個睇到你「掛彩」個reply幾戇尻,你磨到最後一個覆都係柒架喎
我撚到你隻狗咁,你肯推個post梗係好啦

你磨到尾post就係要出呢兩隻字

你問我重有冇「掛彩」,我俾咁多你你都未縮?我點會縮呀?
你Spin去我啲舊post我真係會少忽肉咩?追吓post啲人當年屌我係咩我
中環發生斬人案。警方今早(26日)近5時接報,指在中環卑利街38-76號一樓上單位,一名男子以一把長約30厘米的刀襲擊其妻子,幼女上前保護母親同被斬傷,長女大驚並向鄰居求助報案。

警員接報到場,將涉案58歲男子制服。遇襲的53歲女子頭、背、腳、手部均有刀傷,手指更被斬斷,而她的12歲女兒頭及手部亦有刀傷,2人均清醒被送往瑪麗醫院救治。

警方經初步調查後,以傷人拘捕該名涉案男子,相信他因感情問題襲擊妻子及幼女。

感情問題
凈係斬幼女冇斬長女
幾明顯咩事

啲唔知乜撚嘢網都識掛彩,你唔好縮繼續撐啦Spin唔到去第二度架美國佬你都出埋啦
縮啦?

大紀元呀
喂,傻尻,我呢舊post你逐個追緊呀?上水啦

縮呀?

唔滿意?

等緊你
喂,縮呀?又等我走咗先上水拎尾彩呀?好撚肉酸架喎

等緊你
嘩,咁我好驚架喎
報國安啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞