Steven真係好受歡迎

201 回覆
258 Like 19 Dislike
佢真係好肥
如果減番應該仲好掂
所以一直覺得佢好癲親手將自己推入邊緣

我最後睇佢已經係J2果個搵食兵團
已佢性格彈番起
仲要娛樂圈
你話佢唔出軌直頭無可能
有show出即係有錢還?
以前搵開輕鬆錢
依家其實仲有冇可能咁腳踏實地
好似真係份份工都做唔長
直頭放棄左自己 肥到姜b咁都唔減
以前為食女都會keep下
減肥上大陸登台唱下走音版死性不改都好過攤大手板post qrcode 乞錢
April一開始咪又係做第三者
果時steven仲同緊端兒一齊架
咁嘅女仔有幾好
Steven 應該跌入咗賭仔邏輯

佢到而加仲可以一大陸show唔少錢,知名度老本,夠佢賺完一次—>hea->再嚟
端兒講過2013年尾一齊到2016年先分手
April 2019年喺ig講被steven偷走5年
計番數即係佢2014/2015年已經同緊steven一齊
唔知一場幾錢
日日幫老公增加存在度
直頭april 為止佢肯收心養性只對一個而家都唔會咁慘

不過外人睇啫可能佢覺得人生遊戲好好玩
April在片中坦言拍攝這段短片不容易,而拍片的初衷是希望多謝在這段時間關心她、支持她的朋友,並指自己現時OK,她更解釋當初Post中的「#被偷走的那五年」並非指兩人拍了拖5年:「其實係因為我睇到張生個Post之前嗰晚,我睇咗一套台灣嘅電影叫《被偷走的那五年》,睇完之後就有啲感想,然後就Send Whatsapp畀張生,其實個hashtag係畀佢睇嘅,我冇諗過兩個人嘅事係可以發展到咁大,咁多迴響。所以我想同大家講返我同張生拍拖係17年,以我所知同佢之前嘅女朋友係冇重疊到,所以都希望唔會因為我一直冇講而令大家受到傷害。」
佢減番肥,操番肌,
唔差過kenny
好過返葵廣
出席
呢條友真係完美演繹咩叫一手好牌打到爛
同期英皇個個大富大貴

個時咪話比10萬佢打拳 之後佢都無減過磅
最比個幾日焗汗脫水, 跟住上台無力打
唔食就無依個風險
咁on9
佢係果種生一個仔同生十個仔都唔會有改變既男人
返大陸又有新受害人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞