[IU H.E.R.E.H]你班小窮書 又要落黎睇又要嘈

16 回覆
5 Like 4 Dislike

畀D下台階你哋 聽日唔唱廣東話喇
娘娘最鍾意自拍,唔鍾意俾人拍
真係仆街畜生黎,去到邊都逼人講普通話,不如講英文算
你哋搶曬我哋啲飛
仲要就你哋
自己叫IU上深圳開囉
屌你老味正臭閪 話到明香港場梗係廣東話先 你條碌柒咁撚大官威叫iu搞中國場呀嘛

你條撚屌我地共產黨限韓令緊你走黎睇韓星 對唔撚對得住國家呀?黨嘅說話係咪唔洗聽啦?唔撚捉你勞改已經仁慈啦 仲突個死人閪頭出黎 斬柒左佢呀同你

你試下比著文革個陣咁樣公然違抗黨嘅指令?成族人死閪晒啦 真係多鳩謝你呀

同埋唔比影相咪唔比囉 你黎睇演唱會用眼睇用耳聽定用手機睇呀?手機睇嘅咁你個閪人仲洗唔撚洗係到呀?擺低部手機就得啦

炒撚到啲飛貴閪晒 咁有錢咁搭水嘅就拎啲錢報效國家啦 你國家冇錢呀 愛唔撚愛國架你 真係屌你老母正一臭閪 搞到我都冇得睇 真係拎架坦克碌鳩死你算
限韓令呢d 又變翻一國兩制
中國又唔包香港
今次冇乜香港名人去wo好似
屌你老母你啲大陸閪
我冇飛睇呀
咪再黎睇 傻傻地
香港場
琴日勁多大陸人

周慧敏
啲支那人真係賤種嚟,去到邊都要普通話,以為自己係咩高級人種?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞