屌你老母 瀨撚到屋企成瀨屎水 點清

21 回覆
2 Like 9 Dislike
本身已經搞肚痛 時好時唔好 都仲忍撚到
越係接近屋企就越撚忍唔到
加上飲咗酒 控制力好低 撘𨋢一係啲封閉空間到就唔知點解更加急 更難忍 已經咇咗3,4%係底褲 到入到屋企 一見撚到馬桶嗰下 心態好似已經坐撚咗上去咁 完全控制唔住係撚咁爆屎水成條褲 地下都係

依家沖撚咗涼 望住個廳地下同條屎褲 完全唔知點入手
腸易激?
You eat it, the entire thing, all of it
冇相?
真,係街痛到仆街都死忍到,但一入到屋就會忍唔到
尿都係 係街死忍爛忍都忍到 一搭𨋢要原地企係到就控制力失衡入到屋企直頭爆出黎 究竟係咪我問題
想睇圖
咪成地泥黃色屎汁 拿拿聲清啦 仲影沙龍咩
又話望住唔知典算 又話拿拿聲清
係你問題
做左幾廿年人未試過有瀨尿感覺基本上好易忍
但屎就唔同
食完野 突然打冷陣起雞皮 就代表要屙一patpat爛屎
9成都會瀨,除非一分鐘內搵到廁所
想睇圖
心理知道好快到目的地
一時放鬆左
捉唔緊個信念
無圖你話屎坑大爆炸,世界末日都得
0仔嘅命運
咁你有沒有瀨到成褲係我有 啱啱有
圖呢?
相都冇,唔知你開post有咩用
人生最絕望嘅一刻係幾時?
https://lih.kg/446122

2017年我寫
有,我瀨左成分鐘先搵到廁所
之後搵左個殘廁洗腳洗褲依家條褲仲著緊
條褲唔係靚嘢就用條褲吸曬啲屎水跟手掉咗佢啦,再用廚房紙抹乾,抹到無曬屎水先,跟住用滴露拖返幾轉就乾淨
d 基佬寧舍麻煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞