[Manchester is Red!!!] 曼聯終極FF挽留坦蛇暨轉會吹水區 [2732]

1002 回覆
31 Like 3 Dislike
隊波而家叫有番d士氣
呢個時候炒領隊既話,真係好on9
有提香港 邊個手足
🚨 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Erik ten Hag 𝐬𝐚𝐲𝐬 𝐢𝐭 𝐚𝐥𝐥 on Manchester United situation speaking to VI! 🤯🧨

"New owners told me directly that they want to change everything… and that 𝐭𝐡𝐞𝐲 𝐰𝐚𝐧𝐭 𝐭𝐨 𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢𝐥𝐝 𝐖𝐈𝐓𝐇 𝐦𝐞".
戰術部署都贏啦
好多事真係好難講死
當時摩daddy無嚟唔知會入咩人
福馬唔知做唔做到個人發揮以外既野
V92去到幾遠又唔知 佢當時聯賽仲未到贏既level

唔答姐係答左。
未正式官宣?
佢傳波又真係有啲料,但係個定位好唔清晰,搞到唔入禁區搶點,變咗走出去做波,踢到晚年山齊士咁,強如包皮都冇咁多開火權,有時都係專心爆入去,走身後
咁坦一定有credit
內定節目都拎出嚟講
不過點都唔夠害到牙Mo咁奇情
坦而家個士氣民意仲高過V92 個陣
V92打精工係預左要嬴
但坦殺猁屠城係冇人預計到
感觸囉
今季又踢得差又狂俾人屌
又有屋企人過身
歐國盃又冇份
人生低潮
但係都有得同boyhood club 捧下盃

希望下季重新出發
佢記錯
但你都應該躝
曼係咁換教練令佢咁多年無進步,加上場外派飯變左窮人英雄,蘇9場場唔換走佢,下下博福靈機一閃,令福自己都以為自己係救世主
咁你挖定都得
邊啲球員啱唔係尖蛇去決定,係佢下面啲人決定,佢係決定下面嘅係咩人去幫佢做呢啲決定,所以你見佢一嚟就換過晒批管理層。
成隊都勁集中
背水一戰feel
睇到哭撚咗
咁你要躝?
咪玩啦 點同坦比呀

今季熱狗同我曼結論都係一齊踢歐霸 呢點當打和
但肥普用熱狗既陣容都拎唔到冠既 坦有兩冠喎
三冠王 4連冠 呢兩季兩個大目標都做到晒
唔係話鏝會嫌盃少
但相對呢場一開局唔順唔在狀態就谷唔返起
如果佢地爭緊三冠冧莊應該就唔係咁
占狗快啲回應
抄阿狗同賤種功課
邊個 真心唔覺
睇得出個個都好想贏
用awb+錢換olise得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞