林作疑似加碼成功邀新何太教煲湯及處理資產:將討論如何賺回失去的450萬元

14 回覆
1 Like 20 Dislike

TVB節目《東張西望》近日報導76歲何伯與比他年輕30年、來自內地的何太的戀事,成為全城熱話。「香港抽水王」林作願意加瑪出100萬元邀請何太跟他合作教授煲湯和處理資產,並獲得何太答應。

林作日前以10萬元邀請何太合作開班,每堂課程學費為450元,目標招收1萬人,似乎有意為何太奪回450萬元。不過林作起初遭何太一口拒絕,他其後向何太道歉且承認出手過低......

原文:https://hk.news.yahoo.com/%E6%9E%97%E4%BD%9C%E7%96%91%E4%BC%BC%E5%8A%A0%E7%A2%BC%E6%88%90%E5%8A%9F%E9%82%80%E6%96%B0%E4%BD%95%E5%A4%AA%E6%95%99%E7%85%B2%E6%B9%AF%E5%8F%8A%E8%99%95%E7%90%86%E8%B3%87%E7%94%A2%EF%BC%9A%E5%B0%87%E8%A8%8E%E8%AB%96%E5%A6%82%E4%BD%95%E8%B3%BA%E5%9B%9E%E5%A4%B1%E5%8E%BB%E7%9A%84450%E8%90%AC%E5%85%83-110930060.html?feature.socialseeding=social
不如教大家點拎返啲虛幣先啦。
已經冇人理喇
佢自己搵到450直頭飛起何生啦
何太識打「嘅」字,都幾難信係真
連何太麵講唔贏,唔怪之得可以保持不勝記錄。

睇唔明
明明林作開價100萬
而家又話新何太屈佢
語音輸入
唔好幫林作同何太make noise啦
兩舊都係屎
一到手當然即時伸鳩開何伯啦!
林作JPEX單野執番身彩仲唔知衰
慳啲啦作仔,專心做二世祖唔好攪咁多野啦,之前炒幣先奶晒嘢扮死狗,因住又抽水抽著火水
秒撚左

林騙子可否回應下?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞