[熱烈慶賀Saho成為美國G1冠軍馬主] 2024年5月海外賽事討論區 VII

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
開始覺得櫻雪個追數大計不是夢
Robert Havlin is hoping the rain stays away from Epsom between now and Saturday's Betfred Derby after putting his intended mount through his final workout on Newmarket's Limekilns round gallop on Sunday morning.
可唔可以唔好咁黑心
佢係咁
金子:等我副老骨頭撞多廿年
Win5睇落難好多
cy: 你幫我整場g1 我先有得出角色架
金子呢啲咁熱心同識嘢嘅馬主真係希望佢長命百歲
本多終勝
隆尚咁好天HAYA ZARK收得皮
雷神準備被浪勇擊殺
尾兩關食全餐
一陣睇車唔傾馬,寫咗先

隆尚頭場開2分07,可以當好地計

PRIX D'ISPAHAN
HORIZON DORE - 終於遇到啱嘅場地,佢跑爛地打七折,熱咗身三場呢場應該見真身
MARHABA YA SANAFI - 又係要啲好地會再發揮得好啲嘅馬,上次迫到下聖格盧馬王,增程應該再啱啲
MQSE DE SEVIGNE - 有個一檔再鬥雄馬睇能力上追唔追到

HAYA ZARK 爛地馬,BRC 轉歲係咪train on 無人知

Tattersalls Gold Cup
無乜好講
AR唔發癲就佢贏
White Birch轉歲進度回復正常同2000能力更強
其他馬斷層,大冷博下Crypto Force,三歲skip咗四歲兩場放得有聲有色,睇下呢場係咪已經有得近

Irish 1,000 Guineas
呢場起碼有9隻可以爭
Vespertilio 愛駒必要
Purple Lily 試完10F唔到縮1m Billy Lee選騎
Azada 最大暗牌馬,初出係積水地展現二段加速力,Dermot Weld即跑Classic

Opera Singer 宜熱身,Fallen Angel 上次比人燒加不利地今次可能會近番都唔奇
連囝坐完日本馬監
夏天會去札幌騎
因為天榮安排咗老母華去新潟
要分途出擊
何妖夏天去應該屎都冇得食

浪勇宜家跌咗落次熱3.3倍
神智升咗上大熱3.2倍
There is a chance that Sevenna's Knight is on the upgrade but AL NAYYIR has a bit of speed if this was to become tactical
無敗三冠得三隻
皇帝有版權 牙雀都有版權
係差在大震撼
Forever Young:
今日失去既要係仙姬下凡到拎返
上年仆獲金可能唔去呢
Shane Foley 懶特別,柒撚到
SEVENNA'S KNIGHT進步到
OTI
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞