喺Threads求其一條女po張背心照都咁多like

12 回覆
15 Like 4 Dislike

呢個年代啲女真係幸福
肯露少少影下相得到咁多注意
唔怕無人要
供求問題,你露都得架
用左filter都咁柒
漂亮死了
值得鼓勵嘅風氣
當年啲女無波都著件冷衫包到實一實
咪搞串個場啦樓主
而家threads仲未變到ig咁要p到靚一靚先敢出post
Threads有好多未發掘到既寶藏女孩得一千幾百follower
呢班妹豬靚過好多ig嬸
巴打識貨
佢多肯露但又唔敢po ig 既妹豬玩
依家d妹豬好多都白滑大波長腿又肯露
自信filter?
講咁多 你又唔俾例子出黎
仲有 係正既女 演算法遲早都推佢出黎
到時又有台仔/連登仔po
你收埋得幾耐
重點係 我po果條女極普通
都俾演算法推到咁多人like
所以啲港女真係唔好收收埋埋
趁個app仲未開始好多人玩少人po野
食住條水po多啲少布相先岩
等演算法推到你出黎就大把人溝
大把仔俾你慢慢揀
應該咁講
係threads多follower紅得既你放上ig一樣會係咁多人follow
Threads上到萬萬聲都已經肯定係呢種靚女

但樓主po呢種正正係below average又想曬下身材既女
佢地唔敢放ig但放上threads都有機會get到attention
前題係唔會放上ig咁俾人踩樣衰又狗也不屌咁嚴重
話好豬既人一定有但個風氣仲未有放上ig咁差
始終呢個apps個年齡層係偏細仲未過到自己道德枷鎖個關
Threads都大把人講嘢刻薄
話男矮過175就半殘/女人無波無人權之類
所以我唔覺得啲人po threads唔po ig係因為驚俾人評頭品足
而係覺得佢地撞正新平台可以容易啲刷下存在感同呃like
又唔洗喺ig po鳩野俾親人熟人見到咁尷尬
正常你老師/家長/親戚都加左你ig同fb
你都唔敢講鳩野啦
咪喺threads po囉
同埋你講既例子 真係驚既一早set左唔公開 一係唔po
點會俾你睇到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞