林作疑邀新何太討論如何賺回失去的450萬元

67 回覆
3 Like 167 Dislike
林作疑似加碼成功邀新何太教煲湯及處理資產:將討論如何賺回失去的450萬元

TVB節目《東張西望》近日報導76歲何伯與比他年輕30年、來自內地的何太的戀事,成為全城熱話。「香港抽水王」林作願意加瑪出100萬元邀請何太跟他合作教授煲湯和處理資產,並獲得何太答應。

林作日前以10萬元邀請何太合作開班,每堂課程學費為450元,目標招收1萬人,似乎有意為何太奪回450萬元。不過林作起初遭何太一口拒絕,他其後向何太道歉且承認出手過低,之後向何太表示:「得,我大你100萬!」

林作終獲何太答應,更於IG寫道:「正式宣佈:

何太已經接受了本人邀請,接下來將會和何太討論如何可以賺回失去的450萬元。

本人決意最遲於本月底,即5月31日,和全港市民公佈如何可以參與這個由何太親自主理的課程。

由於目前進入籌備階段,本人不作更多評論,但歡迎各位有興趣的網民在此post下留言,就課程內容及設計給點意見,集思廣益,務求締造一個全港人都想跟何太學嘢的盛事!

何太,今次睇你頭了!再次感激你的親自回覆。」

條友又靠痴
林作份人真係好奇怪
只要出到名就咩都唔怕做
鍾意引人注意
賺回失去的450萬元
小丑又出招引人注意
JPEX 幣?
詐仔咁快又仆返出嚟搭新棚?乜上次壇JPEX拆掂晒數無事喇??
點會有事,你有無聽到拉咗主謀?
接手出第5集?
何太本身好似有公屋?可以即報超資產
林作同白卡bob一樣,要玩死自己為止。
等睇最尾玩鳩人唔比錢
最好引埋政府注意

JPEX 判佢入獄睇吓到時仲有無咁撚串咀

監躉律師
最多交雙倍租
但要報稅
睇下佢敢唔敢唔報
何太燉湯,教你點樣迷到亞伯暈舵舵
與民為敵
佢一啲都唔奇怪
同mmc一樣係attention seeker
做法唔同啫
助長歪風,正仆街
狗真係改唔到食屎
可以唔可以搵一次
靠自己實力
而唔係靠家底靠其他人做啲成績出嚟
要搵皇妃超人打擊吓
條友都幾煩下, 做乜要搞到自己過街老鼠咁, 招一萬人? 真係會有人理佢????
On9
慈母多敗兒
冇老豆
心理有啲唔平衡
報東張比人笑一轉仲唔醒目
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞